reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madźka a ja myślałam że Ty ostry zawodnik..a Ty mi tu o abstynencji zasuwasz...hmmm...;-)
a tam zaraz abstynencja:dry:ja po prostu mam słabą głowę i wódka mi kompletnie nie służy. ale martini i dobre czerwone winko już bardziej, chociaż jak sobie mój panieński wieczór przypomnę to tez nie koniecznie:baffled::-D:-D

tosz to małolata jest:-p Z twego rocznika;-) Ja tu starsza jestem:-D
Dzieci kochane....a dowodziki macie?:-p:tak::-D:-D
Wypijmy za młodość!
soplica_vodka.gif
Ostatnia flacha na dzis ;-)

DrunkAgain.gif
za młodość:rofl2::-D. Laski ja uciekam do wanny się wygrzać zanim mój Młodzian wstanie na jedzonko:tak:Dobrej nocki i przyjemnych senków koffane

Dobrej nocki...
ja tez idem bo mnie ząb sie odzywa...znieczulenie przestało działać...brrr
Dobranoc :-)

reklama
No to ja tyż spadam. Jutro mus wcześniej powstac:tak: Madzia mi się już obudziła, ale na rękach chwilę ponosiłam i śpi dalej. Pasowałoby mi żeby się już nauczyła do łóżeczka:sorry2:
DOBRANOCKI;-)

Do góry