reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My po lodach,podałam przez kierowcę autobusu jedzenie dla pieska,starego zagoniłąm do obierania ziemniaków i mizerie robi:szok:.Olo się pospał a Jul Jozina z Bazin słucha:tak::-Dinaczej nie mogłabym pisac:no:.

reklama
Bodzia, gud nius for ju - płytka zapakowana w kopertę, zaadresowana, w poniedziałek popędzę na pocztę i wyślę priorytetem :-):tak:
My po zakupach, kupiłam sobie trochę ciuchów - 2 bluzki, spódnicę, sukienkę na lato, koszulkę (taką polo), małż mi fundnął dżinsy :-). Nadal nic nie znalazłam na czerwcowy ślub, no po prostu nic mi się nie podoba :-(. Jakieś takie te ciuchy nie dla mnie :no:, albo jestem wybredna, albo z innej planety :sorry2:
Oliwka podobno była bardzo grzeczna :szok: dopiero jak nas zobaczyła zaczęła marudzić :szok:

Hejo
U as burza z piorunami a ja zaraz wychodzę na spotkanie z kulturą. Czuję się piękna i strasznie sexowna i nie wiem dlaczemu jakoś tak kto inny na mnie patrzy z lustra.Wielkie buziaki i miłego wieczorku Laseczki

ojoj jak tak dziecko może matkę straszyć :szok::szok::szok:

Sikoreczka to nie jesteś sama mi też się @ spóźnia ....ale jeszcze nie wpadłam w panikę z podkreśleniem na jeszcze:laugh2::laugh2::-p

iiwka życzę Wam aby ten czas rozłąki szybko minął:tak: Bądź dzielna:tak:

Dopiero jak coś utracimy na jakiś czas uświadamiamy sobie jakby "to" dla nas ważne:sorry2:
Dziękuję. Muszę być dzielna...
stres robi swoje:baffled:
Tulę mocno :tak:
No właśnie... Ale fajnie by było jakby ta waga jeszcze spadła.... :-D
Jul przegryzł sobie wiązadełko na górnej wardze:angry:.
Oj ten Jul:-D troszki łobuziak się zrobił

Dzisiaj przymusowe placki na zsiadłym mleku:tak:,bo jak nie ma to się kupuje po 2 litry a jak się przywiezie ze wsi to stoi i wczoraj kwasem podeszło a M małodomyślny,dlaczego butelka stoi na blacie uraczył nim Olka z Cheriosami:baffled:.Bo ja chwilę wcześniej poszłam po mleko do kaszy manny:tak:.

Och te chłopy...:-D

Dobra to i ja uciekam jak nikogo nie ma... Jutro ciężki dzień. Może uda mi się coś napisać jutro. Miłej niedzieli życzę! pa

No gdzie wy się pochowałyście??
Jak ja mam chwilkę czasu to Was nie ma :crazy:
Powiem Wam w wielkiej tajemnicy, że w końcu powybieraliśmy z płytki zdjęcia ze ślubu :-D Tak, tak, z naszego, tego co to 11 stycznia tego roku był :laugh2: I od razu zaznaczam - lepiej późno niż wcale :-p

Poradźcie mi, czym się kierować przy selekcji zabawek ?? Niedawno zrobiłam przegląd, ale jakoś ich nie ubyło i będę musiała zrobić większy przegląd. Ale ja to z takich: tego szkoda wyrzucać, a tym może się jeszcze pobawi...A my jak durni dokupujemy... Dzisiaj kupiliśmy Oliwce taczkę :-D a ona jej używa jako podwyższenia, czyli włazi do niej i sięga tam gdzie normalnie się sięgnąć dla niej nie da :sorry2:

Martyna to czekam i lece w poniedziełek po klucz do skrzynki bo nam wymienili:rofl2:
Nam się rozwalił wózek i wynikła z tego koszmarna awantura.Bo Paweł stwierdził,że naprawi a ja,że jak poszedł raz to się będzie cały czas rozkraczał:angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:No i na dzień dzisiejszy Lolo łazi albo na nogach albo moge wyciągnąc koszmarnie ciężką krowe.....Bo oczywiście do komisu nie wstawiojna bo Pawłowi się nie chciało jechac jak załatwiłam.
Ja padam bo w ramach protestu cały dzień nie sprzątałam a teraz jak zobaczyłam sterte naczyń:szok::szok::szok:I oczywiście umyłam:dry::dry::dry:
Lolo dzis pobił rekord brudności...Wyglądał jakby w kopalni pracował po dniu na placu...No nic...Ja spadam.

Bodzia, widzę, że zielona jeszcze jesteś :-p
Kurdę, z tymi wózkami :wściekła/y: Tyle kasy się płaci, a w sumie to są jednorazówki :crazy:. Oliwka najpierw miała 2w1, mega ciężki, ale zawleczka z koła odpadła i doopa. Kupiliśmy Baby Design i co?? I wyleciała jakaś sprężynka i jak się go podnosiło przy krawężniku to się składał :sorry2: Teraz mamy Coneco Traffic i jeszcze jeździ, ale też już ledwo zipie :baffled:. Na wakacje kupujemy tego X-landera z nadzieją że trochę wytrzyma.
A ja Wam powiem, że moja bratanica ma teraz 2,5 roku a od pół roku nie jest wożona w wózku w ogóle :no:. Tylko z buta. Jak się już strasznie zmęczy to mój brat bierze ją "na barana" i jest ok. Jaka to oszczędność :-D. I mój brat do mnie wyskoczył z tekstem że czas najwyższy Oliwkę nauczyć chodzić, a nie w wózku, na co ja mu powiedziałam, że jak da mi trochę swojej kondycji, następnie połowę swojej siły to proszę bardzo. Owszem, bez wózka też można, ale gdybym ja miała sama z Oliwką iść na spacer bez wózka to na pewno bym zwariowała.

Poza tym do idę siku :-D bo mnie pęcherz boli już :laugh2:

MEG, jakbyś się zjawiła, pytanie za 100 punktów - gdzie można kupić taki strój kąpielowy co Ty sobie zakupiłaś?? Wiesz, chodzi mi o ten zebrowy ;-). Bo ja szukam własnie czegoś takiego że góra to top a dół majciochy ale jakoś nie umiem znaleźć :-(

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::angry:Te lody to bokiem mi wyszły,chyba na samym tłuszczu robione:szok:,bo mnie pogoniło:tak: i to nieźle:-(.Od spacerowania to mnie nogi już bolą:baffled: a jak chcieliśmy pójśc do knajpki na piffko:blink:,to okazało się,że zlikwidowali:angry::wściekła/y:.I skończyło się na tym,że w Lidl-u kupiliśmy i w domciu z soczkiem wypiłam:tak:.
Która ma natchnienie do prasowania;-),bo cały fotel założony:tak: i nie ma gdzie usiąśc:no::laugh2:.

Do góry