reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My też robiliśmy 2 razy usg główki bo mały jest po próżnociagu i miał krwiaka na potylicy. Ale wszystko jest ok, badanie oczywiscie bezbolesne a nawet chyba troszkę Adasia łaskotało bo się chichrał. :laugh:
Ja dzisiaj po badaniu u gina, będzie robione wymrażanie nadżerki. Oczywiście spytał mnie czy chcę to mieć robione w szpitalu (musiałabym leżeć 2 dni) czy u niego w gabinecie. Miałam jakieś wyjście, ja się pytam? Przecież małego nie zostawię na tak długo z mężem, po pierwsze musiałby brać urlop a po drugie nie jestem pewna czy dałby radę. W koncu on go w nocy nie słyszy, taki ma twardy sen. Mały mógłby sobie ryczeć dowoli. ;)

reklama
Mi sie tez gin we wtorek pytał co robiny z nadzerka ale ja sie jeszcze niezecydowałam zreszta mi ona co jakis czas zanika wiec jeszcze zobacze

czesc dziewuszki z wieczorka :p ale justus masz extra!!!! już pewnie planujesz przemeblowanie u maluchów w pokoju ::) i juz niemoge sie doczekać tych twoich foteczek moja droga :p ::)

Mija zapodaj linka do twojej jakiejs aukcjii :p :p :p :p :p
Kalinka ty ...wrrrrr...jedna niepisz mi tak o tych kwiatuszkach bo mnie krew zalewa że ja mam tylko parapety :mad: :mad: :mad: a i dawaj kawałek ciasta ...szybciochem :mad: ojjj jak ja sie steskniłam za twoimi chłopakami .Dawaj fotki urwisów :p :) i wogole co u nich??
Kunda miałaś wkleić fotki nowego wózka no i co ??? :mad: :mad:

jutro zrobie zdjecia razem z Maciem i postaram sie wkleic...choc czasami trudno mi wgrac zdjecia na kompa bo cos nam sie porobiło usb i działaja tylko dwa wiec jak chce wgrac zdjecia to musze wyłaczyc internet i nadodatek wchodzic pod biurko...a to to czasami mi sie nie chce

kunda zerkłam na tego facia i powiem co że miałas sporo szczęścia bo miał tylko 20 pozytywó ale dużo z 2004 roku, ale najważniejsze że tydostałaś wózek :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry