reklama
powodzeniaMoje się w sypialni wściekają a stare uczy zasypiania Julka bez turlania w foteliku.

a teraz wyrażę swoje głębokie rozczarowanie bo żadna lachona zdjęć mojego Szymka nie skomentowała co je rano wstawiłam

sikoreczka79
Fanka BB :)
widzę że nie ja jedna imprezuję z maluffemod ponad roku mieszkamy w Wiel.brytanii ,ale jak was dziewczyny czytam to tak jakbym byla w domu ,sory za bledy ale Piotrus siedzi mi na kolanacha wlasciwie skacze

Marta1981
Rodzyneczka
U mnie tylko czerwony xno sikoreczka wyzera bo ja bez kolacji, to se chociaż popatrzęoprawa muzyczna leeeci
![]()

Inna prosiła,żeby za jej zdróffko wypic

no bo u nas same domówki to swojsko że hej;-):-):-)od ponad roku mieszkamy w Wiel.brytanii ,ale jak was dziewczyny czytam to tak jakbym byla w domu ,sory za bledy ale Piotrus siedzi mi na kolanacha wlasciwie skacze
sikoreczka79
Fanka BB :)
och jakże mi teraz wstydpowodzeniamy też się przymierzamy
a teraz wyrażę swoje głębokie rozczarowanie bo żadna lachona zdjęć mojego Szymka nie skomentowała co je rano wstawiłami smutno mi teraz:-(;-);-)

Zdjęcia oczywiście oglądałam i mówię że: Szym na rowerku cudny, się mama od walcownych narzeczonych nie opędzi

no dzięki;-);-) od razu lepiejoch jakże mi teraz wstydprzepraszam za niedociągnięcie
Zdjęcia oczywiście oglądałam i mówię że: Szym na rowerku cudny, się mama od walcownych narzeczonych nie opędzi![]()

Marta1981
Rodzyneczka
Ja też z podrzutkiem;-),bo stare tuli Olka,bo się za Maxem rozpłakał:-(.
reklama
Napisałam gratki ale teraz uważaj:powodzeniamy też się przymierzamy
a teraz wyrażę swoje głębokie rozczarowanie bo żadna lachona zdjęć mojego Szymka nie skomentowała co je rano wstawiłami smutno mi teraz:-(;-);-)
Jest słodki,śliczny cudowny kochany dzielny a jaki ma zajefajny rowerek

Podziel się: