reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bo jak Ty nim kapiesz to niekapek ale jak dziecko to 100% kapek:rofl2:
no tyle to już się nauczyłam:baffled::-D

Cio to badołej????
:rofl2::-D:-D

Martaaaaaaaaaaaaaaa
jak to badziewie się w końcu nazywa bo tu dwie wersje wyczytałam...
:-D:-D:-D:-D:rofl2:Ostrożeń polny - Wikipedia, wolna encyklopedia

Sikoreczka, nie świruj w ciązy nie jesteś:no:zobacz co się z pogoda porobiło - pewnie ci się rozstroiło wszystko. a testowałaś się:confused:

reklama
Sikoreczka, nie świruj w ciązy nie jesteś:no:zobacz co się z pogoda porobiło - pewnie ci się rozstroiło wszystko. a testowałaś się:confused:
jeszcze się nie testowałam ,ale mój chłop dopiero teraz zatrybił że się późnię i pierwsze co to stwierdził że jak coś to usuniemy:wściekła/y: ale się na niego wkurzyłam:angry::angry::angry::crazy: Jutro zakupię testa to w sobotę będą wyniki:tak:

jeszcze się nie testowałam ,ale mój chłop dopiero teraz zatrybił że się późnię i pierwsze co to stwierdził że jak coś to usuniemy:wściekła/y: ale się na niego wkurzyłam:angry::angry::angry::crazy: Jutro zakupię testa to w sobotę będą wyniki:tak:
:szok::baffled::szok::baffled:nie mówił poważnie:no::no:faceci zawsze są w szoku jak słyszą słowo "spóźnia":nerd:

reklama
Heloł:-D
Poprosze kałacha na mego chłopa:crazy:
Rodzice już pojechali więc jutrzejsze imieninki mam zaliczone:tak: Dostałam fajną walizkę na wyjazd i bąbonierke dla dorosłych;-):-p
Wypiłam winka (choc wciążnie wiem czy powinnam:baffled:) i podjadłąm troszku:-)
powinnaś ,Polak nie kaktus pić musi,

Do góry