Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Anulek - gratuluje. Nalezalo Ci sie to. :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATKI WIELKIEBodziu zdjęcia super Karolek ma śłiczną kurteczke,strasznie mi się podoba
A ja z tego wszystkiego zapomniałam Wam sie pochwalićć,że awansowałam w społeczeństwie i u mojego pierworodnego i
od poniedziałku Staś w końcu mówi " mama"
Te angielskie dzieci to raczej chyba niewyrośnięteGRATKI WIELKIE
Kurteczka od chrzesnychPisze na niej 2-3 latka..Ale jak on ma juz 1,5 roku a ściągacze przy rękawkach mocne to nie będe czekać.Nie wiedomo jaki duży urośnie i potem może w niej nie pochodzic albo króciutko a tak pośmiga dłużej
Lody jem, która ce??????
JA ja ja poproszęGRATKI WIELKIE
Kurteczka od chrzesnychPisze na niej 2-3 latka..Ale jak on ma juz 1,5 roku a ściągacze przy rękawkach mocne to nie będe czekać.Nie wiedomo jaki duży urośnie i potem może w niej nie pochodzic albo króciutko a tak pośmiga dłużej
Lody jem, która ce??????
Marta a może wykroiłabyś ten zakalec co? ja uwielbiam poprostuTe angielskie dzieci to raczej chyba niewyrośniętesą i podług naszych to numeracja zaniżona jest.
Dawaj lodzika,bom upiekła ciasto i...............sprawdzałam patyczkiem - suchy a jak zaczęłam kroic to na środku pod samą skórką to zakalcuch sie zrobił![]()