reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodziu zdjęcia super Karolek ma śłiczną kurteczke,strasznie mi się podoba:tak:
A ja z tego wszystkiego zapomniałam Wam sie pochwalićć,że awansowałam w społeczeństwie i u mojego pierworodnego i
od poniedziałku Staś w końcu mówi " mama"
GRATKI WIELKIE
Kurteczka od chrzesnych:tak::tak:Pisze na niej 2-3 latka..Ale jak on ma juz 1,5 roku a ściągacze przy rękawkach mocne to nie będe czekać.Nie wiedomo jaki duży urośnie i potem może w niej nie pochodzic albo króciutko a tak pośmiga dłużej:tak::tak:
Lody jem, która ce??????

GRATKI WIELKIE
Kurteczka od chrzesnych:tak::tak:Pisze na niej 2-3 latka..Ale jak on ma juz 1,5 roku a ściągacze przy rękawkach mocne to nie będe czekać.Nie wiedomo jaki duży urośnie i potem może w niej nie pochodzic albo króciutko a tak pośmiga dłużej:tak::tak:
Lody jem, która ce??????
Te angielskie dzieci to raczej chyba niewyrośnięte:dry::baffled: są i podług naszych to numeracja zaniżona jest.
Dawaj lodzika,bom upiekła ciasto i...............sprawdzałam patyczkiem - suchy a jak zaczęłam kroic to na środku pod samą skórką to zakalcuch sie zrobił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:

GRATKI WIELKIE
Lody jem, która ce??????
JA ja ja poproszę :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mój mały nosi ciuszki na 12-18 m-cy bo na jego wiek są mu poprostu za małe w sensie za krótkie:tak::tak:;-):-)

Te angielskie dzieci to raczej chyba niewyrośnięte:dry::baffled: są i podług naszych to numeracja zaniżona jest.
Dawaj lodzika,bom upiekła ciasto i...............sprawdzałam patyczkiem - suchy a jak zaczęłam kroic to na środku pod samą skórką to zakalcuch sie zrobił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:
Marta a może wykroiłabyś ten zakalec co? ja uwielbiam poprostu:tak::tak::-D:-D:-D:-D

a za gratki dziękujemy i strasznie się cieszę,że w końcu zrozumiał,kto jest najważniejszy i kto jest na każde jego zawołanie;-):tak::-D:-D:-D

ładna kurteczka Bodziu :-) Ale jak to mówią przystojnemu to we wszystkim ;-)

Ja mam dosyć...Kubę wsadziłam w krzesełko....to tv włącza a to zamrażalnik otwiera, i gotuj tu coś człowieku?!!
Dawaj tego placka Marta..zakalec nie zakalec nic nam nie będzie ;-)

reklama
Lody_owocowe,_waniliowe,_kawowe_lody_zdjecie_1430.jpg

Proszeeee
Marta ja lubie zakalce:rofl2:

Do góry