reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pdobno igłą wenflonową...Ja podziwiam moja teściową...Ludzie jak się zgodziła na ćwiek w języku to mogła przynajmniej mu postawić warunek,że ma go sobie w profesjonalnym miejscu zrobić.....
A tak w ogóle to Dziń Dybry
Ja od rana ostre PPD i PPP urządzam, jkoś tak mnie wzieło.Za oknem pikne słońce tylko zimno jeszcze.
Meg koffana połóz się i odpoczywaj z kręgosłupem nie ma żartów.
Marta żadne onko moje, klopsztanga na podwórku obok...Ja nie mam takiego ładnego podwórka tylko cos potwornego, w sam raz dla górnika małego:rofl2:
BODZINKA jak mnie na nk znalazlas,nie pamietam zebym jakis koment gdzies dawala???

reklama
Ja planuje CCC odwiedzić...Buty pooglądać...I lody sobie w Realu kupić, bakaliowe...Coś mi się n a Dzień Matki należy:rofl2:

BODZINKA jak mnie na nk znalazlas,nie pamietam zebym jakis koment gdzies dawala???
A przez GG:rofl2::rofl2::rofl2:Sprawdzałm dziwny kontakt, wrzuciłam nr i Ty mi wyskoczyłaś.A dziwny kontakt wpisany jako Justyna to był jakiś Szymek 8 letni:baffled::baffled::baffled:Nie mam pojęcia skąd się wziął:rofl2:Pewnie omyłkowo...Paweł wczora siedział, pewnie mu się cyferka pomyliła i zamiast nr koleżnki to jakiegoś dziecka wpisał.Cały mój Małż:rofl2::rofl2:Kiedyś windowsa w koszu znalazłam...

Kochane Mamuski Wszystkiego Naj Naj Naj w Dniu Naszego Swieta !!!!!!!!!!!no a teraz mus zadzwonic do mojej wlasnej Mamuski:-):-):-):-):-):-):-)

A przez GG:rofl2::rofl2::rofl2:Sprawdzałm dziwny kontakt, wrzuciłam nr i Ty mi wyskoczyłaś.A dziwny kontakt wpisany jako Justyna to był jakiś Szymek 8 letni:baffled::baffled::baffled:Nie mam pojęcia skąd się wziął:rofl2:Pewnie omyłkowo...Paweł wczora siedział, pewnie mu się cyferka pomyliła i zamiast nr koleżnki to jakiegoś dziecka wpisał.Cały mój Małż:rofl2::rofl2:Kiedyś windowsa w koszu znalazłam...
acha,ja wczoraj malemu buciole kupilam sandaki i szmacianki ,w DEJCHMANIE,bo u w innych sklepach to buciki duzo dozyczenoa pozostawjaja,a ww deju sa od 8 do 10 funow wszystkie dzieciece czyli tansze niz w Polsce i jakosc bardzo dobra
e

dobra lachońskie mamuśki, my z Szymkiem zjeżdżamy na spacerek
7_14_4.gif
bo pogoda za nos z domu wyciąga:tak:jeszcze tylko pościel na sznury wywieszę. widziałyście, że od piątku ma być 30 stopni:szok::szok:
bez odbioru do 14.00;-):-)

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-D
Najlepsiejszego z okazji święta naszego
Ja dziś podwójnie świętuję, bo z moim 12 lat obchodzę:-p Ło jak to minęło:szok:
Samopoczucie dziś u mnie koszmarne, chyba mnie teściówka podtruła:sorry2: No ale Adrianek w przedszkolu, a Madzia na Tubisie patrzy:-)

Do góry