reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to maminki dużo radości z macierzyństwa :-)

Sewa 100 LAT!
Sikorka udanych następnych wspólnych lat :-)

Ja dziś odpoczywam (chociaż zakupy i jedno pranie już czekać nie mogło) bo muszę ;-). Kręgosłup lepiej ale muszę uważać. Kuba waży 13 kg i czasem jak na podwórku mi zwieje jak wczoraj muszę go wziąć na ręce bo uparciuch nie wróci. A w momencie jak mnie kłuje w pośladku nie dam rady. Na obiad dziś jakaś pizza co ją kupiłam będzie a Kubie uduszę na parze kawałek kuraka...

Melduje sie z UK. Na razie jest ok. Jedrek zaklimatyzowal sie rewelacyjnie. Opisze Wam, jutro wiecej, bo dzis mam jeszcze meza w domku, to za bardzo nie mam czasu.

Dziekuje za zyczenia urodzinowe :tak::-)

Dla wszyskich mam najlepsze zyczenia w dniu naszego swieta.

Do jutra. Pozdrawiam Was serdecznie.

Cześć Mamusie
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
Sewa sto lat i spełnienia marzeń i oby dobrze Ci było na wygnaniu
Sikoreczka dużo miłości i zadowolenia z m.
Madzia nonie dałam rady napisać wczoraj ale wszsystko Ci podesłałam wieczorkiem znalazłaś?
Anaconda taka pesymistyczna zniżka formy to chyba przez przesilenie bo mnie też strasznie dopada i z dnia na dzień jest gorzej.
Bodzia super fota.
My od rana pojecvhaliśmy do mojej mamy z rafaello i życzeniami,niestety tylko na chwilę bo zameka kiosk i dziś m.praktycznie ostatni dzień w pracy.Nowej nie znalazł i zastanawiam się jak to dalej będzie...Strasznie się boję..
Z małym lece na 17.45 do lekarza bo kaszel mu się tylko pogarsza :wściekła/y::wściekła/y::crazy::angry::angry:
Do teściowej nie dzwoniłam,a wczoraj z premedytacją nie odbierałam domowego telefonu i okazało się,że miałam czuja bo to ona dzwoniła:tak::tak::tak:
Teraz Mały Lula ja Was nadrobiłam i biorę się za sprzątanie ogólne (zwane po łebkach)nie mam motywacji na więcej
:no::no::no:

reklama
Do góry