reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Piknie dziękuję za wszystkie życzonka
buziak_1

Madzka - stu lat zdrowia szczescia i milosci i bajecznego Full satisfekszon sexu i czego tam se zyczysz jeszcze :-)
:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:rofl2: no niezłe życzenia Kasia:tak:sam konkret;-):-D

Bodziu: zaginione Beboki:-p
Sikoreczka Ty już dobrze wiesz co ja chcę Ci napisać - no słodycz - miód i mleko:-):-)

Za tydzień małżon ma urodzinki.Wprawdzie powiedział,że nic nie chce ale kupie mu bokserki;-)To bedzie prezent dla mnie:rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D inwestycja w rodzeństwo dla Karollo:-p;-);-)

sikoreczka masz gosposie? ZAZDROSZCZE!!!! jeny, marzy mi sie taka gosposia, ale nawet o tym nie wspominam mężowi, bo powie ze mi sie w głowie poprzewracało...
:rofl2::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ja też mam. a co mam nie mieć:rofl2:taką samą jak Ptaszyna - tyż na mnie w lustrze zerka i nic jej się ni kce i wiecznie ją ganiać trzeba do garów:angry::-D

Byliśmy na słoneczku. zaraz zasypianko na popołudniową drzemkę i prasowanko:rolleyes2:

reklama
No drzemałams ię i troszku mi lepiej.Nie ma to jak kwilka relaksu z cieplutkim Potworkiem u boku:happy::happy:

Bodzia no piękne efekty drzemki:tak::tak:Lolek widzę je kanapki na dwie ręce:-Dżeby mu nie brakło;-);-). Mój smyk zasnął w wóziu a mnie też coś spanie łamie:dry:ale mus coś pożytecznego i dla dobra ogółu porobić;-)

Ja wróciłam ze spaceru z takim potwornym bólem głowy, że normalnie myślałam że mi ją rozsadzi. Teraz gotuję obiad, mała śpi, no i myślę że jak wypiję kawkę to trochę mi się polepszy:dry::dry::dry:

A co do placów zabaw to u mnie przy każdym bloku jest inny i jak wychodzimy to zaliczamy zazwyczaj ze trzy żeby właśnie Mai nie znudziło się na jednym:-):-):-):-)

Oj dziewczyny zaczynam się obawiać,czy to nie jelitówka:dry::dry::dry::baffled::baffled::baffled:Tak mi niedobrze,że szok..........Oby nie:no::no:

Bodzia przy jelitówce to chyba najpierw jednak atrakcje z drugiej strony są...:dry::dry:
A niekoniecznie...Jak byliśmy w szpitalu to były jelitówkowe dzieci z samą biegunką, z samymi wymiotami i ztym i z tym.Wziełam kroplki i pomogło.Może coś zjadłam i tak sie zbiegło.
Kasia jeszcze moze nie cio????Jeszcze chciałabym byc całkiem dla Lolka.A pisałm wam jaki on słodki???Jak zrobi siku na podłoge to sam wyciera.Ide bo mnie zywa me chłopie:-D

reklama
Do góry