reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Do niedawna ja "robiłam" Madzię a on Adrianka, ale odkąd mała łóżeczkuje mojemu chłopu sie cos wyłączyło i nie robi nic:no::szok: Normalnie już mnie:angry: Aż się krówkami opycham. Lecą jak która lubi:
m_img21784.jpg

reklama
ja krówki owszem ale dietuje się to tylko się poślinię do monitora:laugh2:;-) nie denerwuj się koffana bo to chop tylko i ten typ tak ma:angry: poczytaj se ociotowany wątek bo tam normalnie wojna światów. aż mój męż siadł i czyta i polewa:tak::laugh2::laugh2:

Sikoreczka jak będzieszwalić swojego po łbie to weź duży zamach i na mojego:tak::tak::tak:
Jestem ale pewnie nachwilę bo mam zakaz komputera:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D bo ja nic innego nie robie tylko internet telefony i koleżanki:tak::tak::tak: wsumie chyba jednak mam jakąś gosposie która gotuje pierze prasuje sprząta i zajmuje mi się dzieckiem;-):rofl2:
Agga Pati śliczna
Gdyby mi się Staś nie przydażył to pewnikiem do teraz by go nie było;-):tak:
Martuś dzięki za zaproszenia

reklama
Do góry