reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam:)
kiedys jzu tutaj pisalam, ale ostatnio to tylko zagladam i podczytuje...

sikoreczka albo mi sie wydaje albo widzialm cie w paitek w czeladzi :)

oliwka juz spi, wiec mam caly wieczor dla siebie...

reklama
Sikoreczka ja nie byłam na imprezce już chyba z rok:crazy::wściekła/y:
my sobie tu wirtualnie imprezujemy;-) Zdrowiej tak i łatwiej. Kacyka nie ma, nie ma problemu z kim dziecie pozostawic:-D No tylko czasem przydałoby się wyrwac w realu:-(

Witam dziewczęta!

No teraz moge z Wami siedzieć, Pati nwykąpana kolacyjka zjedzona więc teraz wolne.
A jak tam? dziś też będzie imprezka?

Witam nowe mamusie Winkę i Sylwię, zgadzam się z Kasią, ten wątek uzależnia, przekonałam się na sobie:-D:laugh2::tak:
ja bym się wybrała dziś też poimprezowac, tylko oczywiście mój ukochany ma w dupencji czy dzieci pójdą spac:crazy: Latają jak szalone i wrzeszczą, ale on ma mecz:wściekła/y: No i jeszcze muszę ze zmywarą rozmowę przeprowadzic. Juz mi brak sił:-:)-:)-(

witam:)
kiedys jzu tutaj pisalam, ale ostatnio to tylko zagladam i podczytuje...

sikoreczka albo mi sie wydaje albo widzialm cie w paitek w czeladzi :)

oliwka juz spi, wiec mam caly wieczor dla siebie...
a możliwe, bo jak wiesz tu sobie mieszkam więc dziennie tu przebywam:tak::-D Następnym razem na kawkę zapraszam;-)

Heeeeelllllloooołłłł!!!
Pamięta mnie kto jeszcze? ;-)
Kilka dni mnie nie było a tu zmiany grupy znajomi.....normalnie szaleństwo ;-)
Ja tylko się witam i zmykam...zrobiłam pyszna kolacyję a Kubek zasnął :-)

Heeeeelllllloooołłłł!!!
Pamięta mnie kto jeszcze? ;-)
Kilka dni mnie nie było a tu zmiany grupy znajomi.....normalnie szaleństwo ;-)
Ja tylko się witam i zmykam...zrobiłam pyszna kolacyję a Kubek zasnął :-)
kope postów:tak::-D Gdzie byłaś jak cię nie było:confused:

bo tak sikoreczka patrze na fotke i faktycznie to bylas ty z dziecmi, sliczne te twoje dzieciaczki:))

a ja tam nie mieszkam ale czesto odwiedzam brata:)
dziękuję za komplementa, ja mam całą rodzinkę w siemcach a konkretniej na michałkowicach:-p Więc też się tam czasami szwendam;-)

reklama
Do góry