reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien Doberek
Mialam z rana nie zgladac ale dziecko bajke chcialo...
Wiec jak wlaczylam maszyne to mus do Was zajrzec:-D:-D
Winka ale z Ciebie sliczna kobietka:tak::tak::tak:
Sewa, Iwonka2006 milo Was czytac:rofl2::rofl2:
Iwonka Ptaszynkowa Adi siupcio pletwonurek.I jak w lazience potop????
Madzka GRATKI dla Szyma:rofl2::rofl2:
Martynko ja sie postaram nie zniknac na dlugo;-)Ale jak Ty znikniesz na te dwa tygodnie to ja sie zaplacze:-(A kiedy przyjezdza Twe pasierbiatko????
Nie pamietam co mialam jeszcze pisac:confused::confused::confused:

reklama
Lachony wiecie może co to kurier DPD:confused: Bo muszę plecak zamówic na allegro a żeby mi do piątku doszedł to wolę kureirem (oby nie tym od Martusi):tak:
Ostatnio DLS-em to szybcior był,już na drugi dzień:tak:.
Śmiechem żartem,ja tylko do końca miesiąca netuję się:-(,bo umowa się kończy i modem trza będzie zdac:angry::wściekła/y::wściekła/y:.A promocje beznadziejne a z jednych poborów to krucho:-(.

Dzien dobry:-)
Wpadłam sie przywitać :-)I zmykam na kilka dni bo wyjeżdżamy na Mazury:-)A pogoda kiepska sie zrobila:wściekła/y:
Marta wiem coś o tym:tak:Sami długo szukaliśmy a jak znalezliśmy to był problem z podłączeniem:szok:
Zmykam jak wróce to sie odezwę:-):-)
Pa Kochaniutkie:-)

Hej dziewczyny...a tak blisko szansy na wyjście z grupy byliśmy - moim zdaniem powinni pozbyć się sędziów na rzecz komputerowego sędziowania.

Marta - to nie najlepsza wiadomość z tym netem ...
Coś miałam jeszcze pisać....skleroza..

Witam z rana:-):-):-)
Pogoda się popsuła, a mieliśmy się dzisiaj grillować:-:)-:)-(
No my już ostatni dzień w Polsce i chyba dzisiaj czasu na necika zbytnio nie będzie, tak więc może już się z Wami pożegnam, życzę wszystkim samych dobrych dni, mało kłopotów z dziećmi no i do usłyszenia po powrocie:tak::tak::tak:

Dzień dobry
Wstaliśmy ze Stasiem ale pobudke to on mi urządził o piątej kolejny dzień z rzędu:wściekła/y::wściekła/y:Zaraz zabieramy się za sprzątanie bo przyjeżdżają moi rodzice i jeszcze obiadek musimy zrobić.Pogoda do bani i nic mi sięnie chce absolutnie.

Hej.Witam z rana.:-)
My już po śniadanku, ja ubrana. Teraz tylko muszę przebrać dzieciaki i możemy ruszać na spacerek.:tak:

Heh, ja się nie zgodzę... Bo Austriak z tyłu to samo robił z Polakiem :baffled:
Ale to było nasze pole bramkowe. I lepiej nie ryzykować trzymając przeciwnika za koszulkę.:baffled: Ale nie kłóćmy się, bo to i tak nic nie da.:no: Zresztą porażka -będziemy ostatni w grupie, bo z Chorawcją nie wygramy.:no:

Katrinm miłego pobytu na Mazurach.:-)

A teraz już zmykam.Postaram się później zajrzeć.
Miłego dzionka Wam życzę.:-)

reklama
Do góry