reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To ja się znowu pochwalę,Jul waży 11,3kg:szok: - w aptece się ważyliśmy:tak:.
:-) Kawał chłopa :tak:;-):-).

U Nas też pogoda do d**y. Pada, a raczej mży. Nieprzyjemnie :no:.
Młoda zrobiła sobie popołudniową drzemkę, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić. Idę coś przekąsić, bom głodna się zrobiła :-p.

Witam popoludniowo. Potrzebuje odstresowywacza w trybie pilnym. Wkurzylam sie na maxa bo mi sie reklamowka z zakupami rozwalila. :wściekła/y:Nu ale jako ociotowany lachon jakos se poradzilam z rozwalona torba, wozkiem i spiacym w nim Stasiem. Dobrze ze nie zaczelo padac, bo juz od rana sie zbiera. Stasiu nadal spi, drugie pranko sie pierze, obiadu jeszcze niet, bo malz z pracy dopiero na 7 bedzie takze luuuuuzzzzz.
Bodzia...Ty juz wiesz co, no nie??Fajjjne, lubie te czarno biale foty...
Marta - gratuluje egzaminow. To Ty niezly kujon jestes. Az mi sie lezka w oku zakrecila jakem se przypomniala te stare studenckie czasy. ech..kiedy to bylo...
I apeluje do wszystkich lachonow ktorym sie pogoda popsula i pada deszcz - przeslijcie go na Kujawy, ok Inowroclawia bo wszystko schnie w chole....i bedzie w przyszlym roku chleb po 4 zeta.

Witajcie!

Kasia mam dla ciebie dobrą wiadomość: u nas wkońcu pada deszczyk!, i mam nadzieje że bedzie padać do jutra rana bo susza taka że niewiem:szok:, a potem znów niech będzie ładnie:tak:

No nic zmykam czytać co tu sie działo bo w tyle jestem:tak::-D

reklama
Bodzia rewelacyjne foteczki:-):-):-)
j
Aluśka Amandzia jest cudna Stas się pisze jakby Julek się rozmyślił;-):tak::tak::tak::tak::tak:
Anula Amanda dziękuję za komplementa:tak::tak:
podpisałam choć meczu nie oglądałam bo nie lubię:confused:
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D No widzisz :-D:laugh2::-D:laugh2::-D. Piękne Nasze imię, nie ? :tak::-).
.
bardzo piękne he he:tak::laugh2::laugh2::laugh2:
aluśka,Winka to razem świętujemy co;-):tak:?
Martuś duża imprezka się szykuję:tak::-):-) trza "procentów" na kupować:laugh2::laugh2::laugh2::-p
Aluśka Amanda cuuudna- Kuba jeszcze nie ma narzeczonej (chyba:confused: ) ale Twoja córa (wiem że już ręka jej zajęta) na pewno by mu się spodobała :-):tak::tak:A i wcale nie jest chudzinką - w sam raz! U nas sąsiad starszy od Kuby o 3 mieś waży 19 kg przy wzroście ok 90 cm!!! wcale nie wygląda na zdrowe dziecko
Meg dzięki za miłe słowa:tak::-):-)
To ja się znowu pochwalę,Jul waży 11,3kg:szok: - w aptece się ważyliśmy:tak:.
Bardzo ładnie Ci Julianek waży :tak::-):-):-)

Do góry