niezła cenaTaka sukienke kupilam za 35 zl......

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niezła cenaTaka sukienke kupilam za 35 zl......
Wiedzialam, ze zauwazycieniezła cenasukienka fajska tak w stylu Alicji w Krainie Czarów ale Bodzia czemu Ty się nie uśmiechasz
![]()
wiesz Bodzia ja tam żaden ekspertWiedzialam, ze zauwazycietlumacze.Zdjecie robilam samowyzwalaczem i nie moglam sie na sekunde ruszyc bo sie balam,ze mi sie rozmaze
A poza tym sie balam czy dobrze wygladam
Czy nogi oki i inne czesci ciala w niej....
ssssssssssssssssssssaaarkazzzzzzzzzzzzzmmmmmmm!!!wiesz bodzia Ja Tam żaden EkspertNie To Co meg Nasza, Ale Myślę Sobie, że Sukienka Jest Bardzo W Twoim Stylu Wyglądasz W Niej Dziewczęco. A Jak Się Uśmiechniesz To Będzie Bomba
:-d A Co Ty Myślisz O Sobie W Tym Stroju
O To Chyba Najbardziej Się Liczy
![]()
Takiej okazji grzech nie wykorzystać!!Mie sie bardzo, bardzo podobaDo tego ta opaska z kokardka i kajs mi sie lata podziewaja
A dzieki mezusiowi i dziadkowi to szafa mi sie troszku wypelnila na wyprzedazy.Bo u nas sklep likwiduja i buty za 10 zl
I inne tanie rzeczowniki.Wiec zrobie porzadek z przykrotkimi bluzkami i poczuje sie jak zadbana kobietka;-);-)
dzięki za dobre słowo dobra kobieto;-)
Madźka bardzo ładnie wyglądała cała Wasza familija na Chrzcinach :-)
tak trzymaćMie sie bardzo, bardzo podobaDo tego ta opaska z kokardka i kajs mi sie lata podziewaja
A dzieki mezusiowi i dziadkowi to szafa mi sie troszku wypelnila na wyprzedazy.Bo u nas sklep likwiduja i buty za 10 zl
I inne tanie rzeczowniki.Wiec zrobie porzadek z przykrotkimi bluzkami i poczuje sie jak zadbana kobietka;-);-)
ssssssssssssssssssssaaarkazzzzzzzzzzzzzmmmmmmm!!!