reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
my dzisiaj w domu bo pogoda nie wiadomo jaka:dry::dry:co 5 minut pada przestaje, pada przestaje i tak ciągle. Szymek ma wyjca i nie mam bladego pojęcia o co chodzi:confused: A moja cierpliwość dzisiaj ma wolne:sorry:

Hej dziewczyny!

Wesoło widzę od rana tutaj :-)
Madźka Kuba ma wyjca jak na pole go nie wezmę bo np leje...kurde kupę nawalił w świeża pieluchę a miał spać...

Ech u mnie też grzmi:dry: No ale zbiorę się i pójdę choc tu do sklepiku. Moje młode zaczynają się bic więc pora przewietrzyc głowy:sorry2: Tylko że mi się nie chce:zawstydzona/y: A nie pisalam wam że musiałam Madzi zakupic parasolkę:tak: Byliśmy na dworze i zaczęło padac. Adrianek rozłożył swoją parasolkę i mała wpadła w histerię:szok: Dobrze że po drodze zobaczyłam w sklepie parasolkę to zakupiłam. Teraz przynajmiej oboje mają;-)

Meg Staś zrobił to samo;-):tak::tak:
My też domkujemy bo pogoda jest conajmniej podła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzisiaj znowu wieczorem lecę do pracy a nie chce mi się:no::no::no:nie ważne:tak::tak:
Mam nadzieję,że Staś zaśnie i będę mogła chwilę pospać :tak::tak::tak:póki co niestety na to się nie zanosi:confused:

Kuba nyna a ja jem jogurt z płatkami. Ja też się położę za jaką godzinkę...u ans wichura i ulewa ;/

A może pokażę Wam mój brzusio ;-) 8w3d
8t3d.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry