Własnie dzwoniła moja mama że odebrali wyniki taty z tomografu

No i nie jest fajnie bo wykryli u taty chorobę Ormonda:-( Cholera wie jak się to leczy i wogóle w necie piszą że to bardzo żadka choroba i rokowania są nie pewne:-( Szlag by to trafił, zawsze coś
Ogromne tulaski.:-(Nie wiem co Ci jeszcze napisać. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze.

Małżonek mnie wczoraj po powrocie poinformował że został zwolniony z pracy

na razie dostał ustne wypowiedzenie

pracuje do 14 sierpnia a potem do końca miesiąca idzie na zaległy urlop.....

no i du..a musimy coś znaleźć
O kurcze.

A to Was urządzili. Życzę powodzenia w poszukiwaniach pracy -jezcze lepszej i lepiej płatnej. ;-)

o fuck to to sie wam porobiło
my tez od 15 pracy szukamy oboje bo dzieci zapisane sa do przedszkola i żłobka trza mieć pracę mąz zapisany w urzędzie od sierpnia kuronia dostanie ale tyle tego ze hoho
dorabia sobie u wujka ale tam tyle co praca sezonowa z\obaczymy jak sie potoczy
jestem pozytywnie nastawiono
Wam też życzę znalezienia idealnej pracy.;-) A z pozytywnym nastawieniem -tak trzymać.
asiulinka powodzenia w szukaniu pracy
. Na pewno urząd pracy Wam w tym pomoże. Tylko wiadomo jakie są płace z takich ofert
.
Dzięki.

Ja, tak sobie myślę, że zacznę się rozglądać na początku przyszłego roku za jakąś pracą, a Grzesia mam nadzieję wcisnąć do żłobka. Mam nadzieję, że mi się uda.

Ale już teraz dziękuję za życznia powodzenia.;-)

No to wybycz się za mnie.

I poproszę opalić za mnie brzuszek.
A ja muszę spakować kilka ciuszków, bo jedziemy na weekend do znajomego mojego m z pracy. Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze.
I ja Wam, życzę udanego rodzinnego weekendu.:-)
Aha, i zgłaszam, że przez najbliższe dwa tygodnie mogę sie rzadziej pojawiać, bowiem m na urlop i będziemy w rozjazdach bądź razem siedziec w domku.
Pozdrawiam.:-)