reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anula833-zapomniałam podziękować za superaśne komentarze na NK.
W sprawie twojego małżeństwa to mogę powiedzieć tylko tyle "wyjazd mógłby wam pomóc i zbliżyć".
agatulka-Piszę się na te 4 sztuki.
zuzkus-Życzę miłego wypoczynku.

aneta odkładam dla ciebie je
a co do naprawy małzeństwa to serioooo wyjazdy dobrze robią nasze sie bardzo wzmocniłooo

hmm połowy nie mam kontaktu na nk :p kto chętny na kontak ze mna:p

reklama
Witojcie Babeczki :-)
kurcze troche miałam do nadrobienia :szok:
ja dziś wyspacerkowana bo pogoda śliczna :tak:

w niedziele robie roczek Kordka i w środe drugi raz bo prawdziwe :tak:

niemam głowy dziś kurcze przecież kawy 2 nie piłam :confused:

zdjątka szkrabów śliczniusie:tak:

straty prac współczuje i trzymam kciuki byście znaleźli dobrą i na stałe:tak:

kurcze więcej nie pamiętam wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witojcie Babeczki :-)
kurcze troche miałam do nadrobienia :szok:
ja dziś wyspacerkowana bo pogoda śliczna :tak:

w niedziele robie roczek Kordka i w środe drugi raz bo prawdziwe :tak:

niemam głowy dziś kurcze przecież kawy 2 nie piłam :confused:

zdjątka szkrabów śliczniusie:tak:

straty prac współczuje i trzymam kciuki byście znaleźli dobrą i na stałe:tak:

kurcze więcej nie pamiętam wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jej jak na spowiedzi hehheheh
wybaczamy :pPPP

kerry1 pozwoliłam se wysłac tez zaproszonko:)

Własnie dzwoniła moja mama że odebrali wyniki taty z tomografu:dry: No i nie jest fajnie bo wykryli u taty chorobę Ormonda:-( Cholera wie jak się to leczy i wogóle w necie piszą że to bardzo żadka choroba i rokowania są nie pewne:-( Szlag by to trafił, zawsze coś:wściekła/y:
Ogromne tulaski.:-(Nie wiem co Ci jeszcze napisać. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze.:tak::sorry2:

Małżonek mnie wczoraj po powrocie poinformował że został zwolniony z pracy :szok::no:na razie dostał ustne wypowiedzenie :no:
pracuje do 14 sierpnia a potem do końca miesiąca idzie na zaległy urlop.....:confused::no:
no i du..a musimy coś znaleźć:confused:
O kurcze.:baffled: A to Was urządzili. Życzę powodzenia w poszukiwaniach pracy -jezcze lepszej i lepiej płatnej. ;-):tak::blink:

o fuck to to sie wam porobiło
my tez od 15 pracy szukamy oboje bo dzieci zapisane sa do przedszkola i żłobka trza mieć pracę mąz zapisany w urzędzie od sierpnia kuronia dostanie ale tyle tego ze hoho
dorabia sobie u wujka ale tam tyle co praca sezonowa z\obaczymy jak sie potoczy
jestem pozytywnie nastawiono
Wam też życzę znalezienia idealnej pracy.;-) A z pozytywnym nastawieniem -tak trzymać.:tak:

asiulinka powodzenia w szukaniu pracy :tak:. Na pewno urząd pracy Wam w tym pomoże. Tylko wiadomo jakie są płace z takich ofert :baffled:.
Dzięki.:-D:-D Ja, tak sobie myślę, że zacznę się rozglądać na początku przyszłego roku za jakąś pracą, a Grzesia mam nadzieję wcisnąć do żłobka. Mam nadzieję, że mi się uda.:sorry2:
Ale już teraz dziękuję za życznia powodzenia.;-):tak::-D:-D:-D

oj wybyczę się za Was laseczki jak chcecie. Za każdą jedna kończyne opalę:cool2::-D:-D:-D
No to wybycz się za mnie.:tak: I poproszę opalić za mnie brzuszek. :rofl:

A ja muszę spakować kilka ciuszków, bo jedziemy na weekend do znajomego mojego m z pracy. Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze.
I ja Wam, życzę udanego rodzinnego weekendu.:-)

Aha, i zgłaszam, że przez najbliższe dwa tygodnie mogę sie rzadziej pojawiać, bowiem m na urlop i będziemy w rozjazdach bądź razem siedziec w domku.
Pozdrawiam.:-)

Agatulko dzięki za rozgrzeszenie ;-):-D

Sikoreczko Wiara i Nadzieja czynią cuda..... przytulasek

kurcze ślipia mi sie plączą :confused::szok:
Spokojnej nocki .... muszę jeszce pare rzeczy sprawdzić papatki

No nareszcie jestem spakowana:-) Nawet nie było tak źle;-)
Burza u nas przeszła z pierunami, a tak waliło że wszystko mieliśmy powyłączane w dzieciaczki się bały:baffled:
Idę do łóziamoją pannicę zaśpic. Gdybym dziś już nie powróciła to DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ!:-D

JKRZYMKA a proszę cię bardzo
ja tez w kimonko walę nic to po mnie:p
między suwaczkami dodałam link do konta nk jak ktoś chce zapraszam:p
asiulinka mnie czeka pakowanie za 2,5 tyg i wielka przeprowadzka przez cała polskę

reklama
Zuzkus ale za to bedzie podwójna porcja całusów i uścisków.
Fajnie, że jesteście też na NK.
No to dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy ;-)
Życzę udanego wypoczynku tym które wyjeżdżają na urlop i na weekend i wam wszystkim życzę słonecznego relaksiku.
Ja mam nadzieję wypocząć. Mój małż jutro gotuje!;-) i jedziemy obowiązkowo nad wodę ze znajomymi!

Do góry