reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny ale dziwnie się czuję mój pierworodny kończy dziś 13lat:szok::tak::-D a ja pamiętam jak pierwszy raz go zobaczyłam jak położyli mi na brzuchu:-) no i pokazali że zaznaczony bo ma na pupci duuużą myszkę :tak: juz wiedziałam że mi go nie podmienią:-D

reklama
Dobry
JA dzis nie wiem co robić będziem...Na pewno tesciów jedziemy odebrac a jak zaraz musze naczynia umyć.
IWONKOOOOOOOOOOOOOO
kope lat:-p:-pPodeślij mi karte pamieci to Ci zerzuce foteki:tak::tak::tak:

Brybry!:-D
Zdjęciów brak do nadal:no: Dobrze że mama ma czytnik kart w komputrze, to dziś je będę miała:-p
Nad morzem było super:-) Wyopalałam się, wykompusiałam i najważniejsze wypoczęłam:laugh2: Tylko przez dwa dni mieliśmy niepogodę, ale za to oglądaliśmy sztorm:tak: No i dzieciaki mi się troszku pochorowali: anginkę dostali. Na całe szczęście do lekarza poszłam antybiotyk dostali i szybciutko do zdrówka powrócili:laugh2:
sikoreczka-Witaj!!!Jak tam wrażenia po pobycie?Miałam okazję zobaczyć cię na żywo w naszej mieścinie w dniu twojego przyjazdu,ale niestety nie ujawniłam się bo po pierwsze Alunia dała nam popis jak wracaliśmy ze spaceru a po drugie trochę zabrakło odwagi.
Czy mieszkałaś na ulicy Trzebiatowskiej?
tak tam mieszkaliśmy, na rogu:tak: A co do odwagi to ja nie gryzę....... połykam w całości;-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Bardzo ładne macie miasteczko tylko weekendów ci nie zazdroszczę:no: Jak przychodził piątek to przejśc się przez centrum nie dało:dry: A te tabuny samochodów:szok:

Dziewczyny ale dziwnie się czuję mój pierworodny kończy dziś 13lat:szok::tak::-D a ja pamiętam jak pierwszy raz go zobaczyłam jak położyli mi na brzuchu:-) no i pokazali że zaznaczony bo ma na pupci duuużą myszkę :tak: juz wiedziałam że mi go nie podmienią:-D
Sto lat sto lat niech żyje żyje nammmmm:laugh2::laugh2::laugh2:
Dobra ja się odmeldowuję i mykam do mami:tak:
Papatki;-)

Iwonka czekaj Mycha!!!!!!!!!
Ja za tydzień najprawdopodobniej z koleżnka i i jej 5 letnią siorka do Zoo bede jechać...Co TY na to?????

reklama
Do góry