*emi*25
teraz podwójna mamusia
spokojnej nocki 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas to nie przechodzi.Ala wypije całą flaszkę wody a za pół godziny budzi się ponownie.Staś tez tak urządza pobudki to zaczęłam mu wodęczystą podawać w nocy obraża się jak poczuje i śpi dalej
Mi coraz bardziej.osuszę tylko kieliszeczek i znikam.mnie sie jeszcze spac nie chce,poprostu wykorzystuje ze oni spia i mam czas dla siebie:-)
A Kasia moze byc??Oj było tak było a teraz lato i puchy:--
-
-
-(
Iwonkaaaaaaaaaa,Madźkaaaaaaaaaaaaaaaaa polane
Anulek - najlepszego z okazji 1500:-)na moje 1500
No z przyjemnoscia pomogeTyle to nie damy rade same obalić,choćby nie wiem co!!DZIEWCZYNYYYY POOOOMOCY!!!
To ja tego zielonego, bo tak jakos zielono mi![]()
![]()
drineczki idą![]()
![]()
Taaa, przylaczam sie do zyczenia PtaszynkiPyszne bułeczki
Anula a ty swojemu prasknij w łeb za taki tekst![]()
Dobranoc dziewczeta.Ja również Kochane,życzę dobrej i długiej nocki.
i na dobranoc YouTube - Michael Bolton - To Love Somebody
Bodzi to nikt nie wołaOj było tak było a teraz lato i puchy:--
-
-
-(
Iwonkaaaaaaaaaa,Madźkaaaaaaaaaaaaaaaaa polane
GRATKI!!!na moje 1500
A widzisz,my raczki nieboraczki jestemy.
Ja tyżmój małż tyż![]()
5 rano pobudki..Jak się budzi o 6 to full wypas a jak o 7 to patrzymy z M czy dycha...Aja tak.Staś wstaje o szóstej najpóźniej o siódmej:--
-
-(
Mój tyz rok młodszy;-)Łe tam bebde się ze smarkaczem użerać (on rok młodszy) nie zrobiłam mu kolacji i już![]()