reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nono co ja widze od rana pijeta,,haha,,fajno,,,,moge jedno walanc od was

Bodzia noc o ty meza nie zaspokoiłas,,,opuszczasz sie,zeby on msuail ten teges takie filmy,hihi

reklama
Ewciu Ty niedobra Ty, czemu nas tak żadko odwiedzasz????
Moje serce tęskni za Tobą:tak::tak::tak:
No to z tej radości
ballo005.gif

ach i możemy nie byc domówki tylko matki-wariatki:laugh2::laugh2::laugh2:
no jak miłoooooooooooooooooo

a pokaz cos wiecej niz nogi nogi:laugh2::-p

Nono co ja widze od rana pijeta,,haha,,fajno,,,,moge jedno walanc od was

Bodzia noc o ty meza nie zaspokoiłas,,,opuszczasz sie,zeby on msuail ten teges takie filmy,hihi
On musi poczekac do 24 sierpnia:-p:-pCo by siły miał na tą córe;-);-)
Kochana nie pokaże nic wyżej nóg bo mnie jeszcze zbanujesz;-);-)Alebo się okaże,że facet jezdem h ihihihihihihihihihi I Was podrywam:-p:-p:-p

On musi poczekac do 24 sierpnia:-p:-pCo by siły miał na tą córe;-);-)
Kochana nie pokaże nic wyżej nóg bo mnie jeszcze zbanujesz;-);-)Alebo się okaże,że facet jezdem h ihihihihihihihihihi I Was podrywam:-p:-p:-p
alez ty niedobra tyle czasu,,,ale tak niech zbiera plemnisie niech zbieraa kolekcjionuje a potem przeelej doc iebie,,hahahaa
cora musi być:):):)

napisalam kochane do aniaslu jzu o utworzenie drugiego amknietego,bo jedne z drugimi mamusiami sie nei znaja i was jest duzo i inny watek,,zobacyzmy co mi odpowie:0 mam andzieje,ze pozytywnie da znac...
a jesli tak to pewnie liste trzeba bedzie zrobic kto ma wejsc w ten zamkniety watek..:0
Jak odpiwei to od razu dam znaka

Ewciu super:tak::tak::tak:
Ja moge liste zrobić bo się tu bujam już dość długo i często...
Jak sie dziewoje zgodzą i Ty oczywisnie:tak::tak:

reklama
Do góry