reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mija ja zawsze strasze malego ze go oddam do sklepu z zabawkami......Jedziemy do szpitala na badania bo maly ma zwiekszona przestrzen w glowce...podejzenie wodniaka...i idziemy sie jeszcze skosultoewac czy zeczywiscie cos mu jest czy nie :( .......Ale jak zwylke mamy gdzies wyjsc to on mi zasypia !!!!...ale zaraz po wyjsciu z domu zmienia zdanie hahahhahah

reklama
Lady ;D wszystkiego naj i wytrwałości w dalszym mznoju :laugh: ;)

Joanna@ łoj to trzymamy kciuki....a do sklepu z zabawkami to jak byłam mała to sama bym poszła ;D

A wogóle wczoraj Noe z tatą był u ortopedy.
No i kobieta powiedziała że musi mał cały czas spać tylko i wyłącznie na brzuszku bo ma coś nie tak z mięśniami brzucha ???
Ale jak tu zbuja kłaść spać na brzuniu jak on się piekli wije i nie chce tak spać
No i co może mieć z tym brzuniem jak jest ruchliwy jak by miał owsiki i nawet już prubuje siadać

???

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale Noe marudzi ....ludzie co ja mam z tym marudą dziś począc aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Witam was kochaneczki z ranka!!!

Mija gratulacje a z tym  alegro no dobre dobre haha hihi

Joanna@ bedzie dobrze trzymamy piachy za was

Laydygratulacje  no 11 miesiecy to i duzo i malo ale co powiesz na 14 lat (wogule bycia razem)?????????

A JA MAM JUZ LOZECZKO PIETROWE !!!!  NARESZCIE HUUUUURA!!!

Tak to jest jak lekarz stewierdzi co u dziecka i widze ze doglebnie wyczerpal tamat....cos z mm brzuszka....normalnie powinni ich za to ..hmmm....wlasnie nie wiem co.A ty czlowieku potem przybieraj sobie do glowy coz takiemu jest.

Mija no ale nic wiecej nie powiedzieli co z ty dalej robic niewiem moze jakies cwiczonka czy cus????

no a jakim autem zdawalas prawko bo mnie to ciekawi???

a u nas taka pogoda ze tylko ulozyc sie wygodnie i lulu robic mgla ze hohoho choc mamnadzieje na slonko

SONKO SLONKO SLONKO PRZYBADZ DO NAS!!!!!!!

Justus my jestesmy malzenstwem( tzn ja i moj maz....hahahahahah nie my) 1,5 roku, ale razem hmmmmmm.....jakies  8:) ...a wogole to ma 24 lata no rocznikowo 25......musze sie do tego wkoncu przyzwyczaic, choc ciagla mi sie wydaje ze 18  ::)

Wczoraj pisalyscie o znakach zodjaku  ja to jestem typowym twardym bykiem moj malzonek jest rakiem synek jest pannai corcia tez raczkiem  :o

reklama
Do góry