reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lady dzieki dzieki przyda sie

czy wy wiecie ze jak doszlam do was to bylo chiba 182 czy 188 stronica a tu juz niedlugo 400-tna stuknie trza imprezke zrobic :p ::) ;D ;D

dobra juz zmykam bo ciezko sie od was wylaczyc juz nic nie pisze i nic nie czytam papapapapapapapapaapappaapappapapaapappaappapaappapapaaaaaaaaaa juz wylaczam sie

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH USMIECHNIETYCH BOBASKOW OD JUSTUSOW PA

reklama
Joanna sorki nie spojrzalam na suwaczek :) to niezle niezle :)
Shommna ładna dziewczynka :)
dziękujemy za komplementy :)
zmykam do zbója bo żyć nie daje,ogarnąć bałagan i na spacerek :)
papatki

justus trzymaj sie dzielnie..niech moc bedzie z toba ;)

shoomna_a fajne zdjątka ,wklejaj dalej

Lady a ja lubie takie ciuszki ...no oczywiście bez przegięcia,na póżniej ma tygrysa z kubusia puchatka ;D najwyzej mnie przeklnie jak dorośnie

e tam potem to się sam będzie ubierał i nie każdemu zdjęcia będzie pokazywał jak był mały... a jak będzie umiał się z siebie śmiać to nawet mu się to spodoba... a jak ma nie umieć przy normalnej mamuni .. cooo ?
Normalnie Nonka to po męsk ubieram ale raz na jakiś czas krowi akcent nie zaszkodzi ;D

Ale mam lenia .Wypiłam ochydna kawe bez cukru :( <skończyl sie a niechce mi sie isc do sklepu >

A wogole to 30 przylatuje moja mama i kupiła Jasiowi kojec .Bardzo sie ciesze ..tylko sie zastanawiam gdzie ja ten kojec postawie ::) .Chyba na suficie

mam podobny problem-moglabym dostac lezaczek,ale nie mam naprawde gdzie go wsadzic..chyba ze sie wypne ;D
dobra juz zmykam :) hihi

reklama
a i jeszcze zapomniałam sie pochwalić że u nas otworzyli taki za...isty magazyn z uzywnymi meblami sprowadzonymi z Angli itp. I planujemy kupic jakis wielki naroznik do pokoju .cenyy są strasznie niziutkie a meble w bardzo dobrym stanie :) .Wczoraj byłam oglądac i wyszperałam fajny za 450 zł!! i do tego jeszcze sobie wypatrzyłam fajny stoliczek chyba za 100 . ;D
Musze tylko przekonac Mateusza że ten zakup jest koneczny i niezbedny :p

Do góry