reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja zagladam nocnie :tak:

ozkane dzieki za kciukasy co do mojej diety :tak: przydadza sie :tak:

cara dobrze, ze choc czesc kasy przyslal :tak:

kerry dzieki za komplementy :zawstydzona/y: ale musze sie przyznac..... ta fota, ktora jest glowna to juz troche ma :sorry2: a pozostale foty to takie specjalne ustawiane, zeby sadelka nie bylo widac ;-):tak::-D

Dobrej nocy Wam zycze :tak:

reklama
To ja też dizś dobranocki powiem, może mi się uda jutro troszkę więcej popisac;-) Mam nadzieję że się Madziula przyzwyczai do braku Adrianka:sorry2:

Dzień dobry!!
I znowu ja rozpoczynam dzionek,ale tak to już jest że spać nie mogę a Alunia kima w najlepsze więc pozostaje mi przy śniadanku zajrzeć na BB.

sikoreczka-Madzia z czasem na pewno przywyknie ale na razie to jej musisz brata zastąpić sama.

kerry-Kotek boski!!!

Do potem kobietki

Witam deszczowo.
Sikoreczka milego zastepowania i z czasem bedzie lepiej :-)
Kerry kotek 1 klasa,moja sunia nieraz tak ma :-)
U nas pada i chyba dzionek w domu sie zapowiada jak narazie.A jeszcze do tego maly wstal o 6

Witam kobitki
Mnie się dzisiaj udało PPD zrobić bo Olcia o 9 wstała.Niestety flikająca, więc syropek jej zapodałam.
Miłego dzionka dziewczynki

reklama
Cara dobrze, że chociaż trochę Ci przysłał

Pewnie ;-) Bylo na najwazniejsze zakupy dla malego :-)

Cara masz bardzo ładną fotkę w podpisie i uroczego syneczka:tak:. Z tego co piszesz teraz to masz chyba trudną sytuację:baffled:. Jesteś samotną mamusią? Przepraszam że tak pytam ale no nie wiem jak to wytłumaczyć mam wrażenie że skądś cię znam...

Ja samotna juz od marca... Chociaz moze i juz od 2 lat.... Ten mojnigdy sie nie spisywal, ani w zwiazku, ani jako ojciec... Teraz mieszka z inna, a nam zatruwa zycie ciaglymi smsami ze teskni i jeszcze do nas wroci - pytanie tylko kto go przyjmie?!

cara dobrze, ze choc czesc kasy przyslal :tak:

No tez sie ciesze ;-)... W sumie pierwszy raz od roku zdarzyla sie taka sytuacja, zawsze puknt 5 kazdego miesiaca kasa byla :-/...

U nas ogolnie w nocy to lalo... A maly spal moze ze 4 h... Wygladam okropnie, glowa boli, oczy podkrazone. Nie wiem co sie z nim dzieje... Rzucal sie i jeczal w lozeczku... Co sie obudzil, to usypianie go trwalo godzine, spal 30 minut, i znowu wstawal i jeczal i plakal... Przeciez to zwariowac idzie...

Do góry