reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana:-).

A mnie dzisiaj od rana głowa boli jak jasna choinka. Ciśnienie, czy co?:szok:.
Poza tym musiałam zrobić przelewy bankowe, a ja tego tak nie cierpię. Zawsze się boję, że pomylę jakąś cyferkę w koncie i pieniądze pójdą sobie gdzie indziej:rofl2:. Dobrze, że chociaż z domku nie trzeba wychodzić i czekać w tych kolejkach na poczcie...:no::baffled:.

Anabuba, pewnie w tym momencie księdza przyjmujesz:tak:. Napisz, jak po kolędzie...

Anaconda, nadrabiać nie musisz. Ważne, że jesteś...

reklama
chcę pójść do pracy, znalazłam szkolenia unijne dla mam które powracają na rynek pracy, a po szkoleniach są trzymiesięczne płatne staże i z czterech kursów do wybory ten wydał mi się najbardziej przydatny:eek:
Nie masz pojęcia, jak ja chciałabym znaleźć takie dofinansowane szkolenie:tak:. A u nas to tylko kursy komputerowe:baffled: albo - o zgrozo - kurs asertywności:no:.
Wiem na pewno, że po powrocie z wychowawczego nie wrócę do dawnego pracodawcy i trzeba będzie znaleźć sobie nową pracę...

Witam porannie;)
Mogłabym powiedziec-tyle zachodu o nic....mam na mysli kolędę.Ksiądz dosłownie wpadł na 5minut,ale to nowy proboszcz więc sie speiszył,bo jeszcze ma dziś w ciagu dnia pogrzeb.Ale odhaczył że u nas był:-)żeby potem do komunii problemów nie robił.
Jak ja dawno o tej porze nie byłam ubrana itd :-D:-D:-D:-D:-D
a że wczoraj wieczorem posprzątałam to teraz mam labę;-)
Pózniej tylko zrobię żeberka na obiad,no i naspacer z dziewczynami,a jak narazie pogoda dopisuje:-):-):-):-):-)
Od razu chce się życ,prawie jak wiosną.Ale oglądałm pogodę i w weekend powrót zimy,ale dla tych co akurat zaczynają ferie to dobrze:-D

hehehehe masz rację joe alex legenda głosi że kiedyś własnie w Mrozach wymarzła spora ilośc wojsk napoleońskich i stąd ta nazwa.wcześniej podobno były Grozy:-D

Ja lubię zimę i śnieg,ale nie lubię takich przerw,że jest zima,potem wiosna i znów zima...

Witam porannie;)
Mogłabym powiedziec-tyle zachodu o nic....mam na mysli kolędę.Ksiądz dosłownie wpadł na 5minut,ale to nowy proboszcz więc sie speiszył,bo jeszcze ma dziś w ciagu dnia pogrzeb.Ale odhaczył że u nas był:-)żeby potem do komunii problemów nie robił.
U nas też ksiądz wpada jak po ogień. Odhacza, że był u nas, powie, że chłopcy zostaną na pewno ministrantami i... weźmie kopertę... i poleci dalej.

reklama
Do góry