reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moja julia to też lekomanka ona chorobę potrafi symulować żeby leki tylko dostać:tak:
dzieci po feriach super wypoczęte roześmiane zakochane w sobie jak zawsze z tym że teraz to tulą się i słodzą sobie jakby na tych feriach to byli osobno i się za sobą stęsknili a byli razem i to non top:confused: ale super że już wrócili bo mimo wszystko to jakoś tak dziwnie bez nich było pusto.........

reklama
cześć dziewczynki ;-)

malinka fajnie że już jesteś, pusto tu bez Ciebie było:tak:

odnośnie podawania dzieciom leków; moja Misia najbardziej lubi domowy syrop z cebuli:baffled: choć śmierdzi i jest paskudny jej smakuje:baffled::baffled::baffled: i uwielbia syropki o smaku owoców wręcz sama się ich domaga,

-j- nie denerwuj się bo Twój nastrój udziela się dzidzi, wszystko będzie dobrze:tak: bo inaczej być nie może;-)będę trzymać kciuki, powrót do formy też nie jest tak szczególnie wydłużony (też miałam cc)

a ja jeszcze siedzę i czekam aż mi galaretka się trochę zsiądzie, robię ciasto na jutro i chyba za późno się do tego zabrałam i teraz mam przymusowy zakaz spania

widzę, że zostałam sama na posterunku:szok::baffled::confused:
nawet Anabuby nie ma :-(
idę zobaczyć co z tą galaretką i chyba też już uciekam
kolorowych snów

ciasto,....................................... ja też miałam piec ale teraz to już za późno na bank:-:)-:)-(a przywiozłam sobie od babci dwie torby jabłek więc trzeba to jakoś przerobić a w cieście to moim najbardziej smakują:-)

malinka dobrej nocy, ja już uciekam, ciasto skończone, galaterka jest to mogę iść spać, a ja Ci się udała wizyta w rodzinnym domu?

reklama
dobrej nocy agunia-in
a pobyt w domku............... długa historia ja się z moją mamą nigdy nie dogadam..............:no::-(kocham ją szanuję ale to jest strasznie toksyczny człowiek i taki typ którego ja nie za bardzo lubie wszystko wie lepiej i z niczyim zdaniem się nie liczy bo tylko ona ma rację a poza tym bardziej żyje życiem innych ludzi a nawet bohaterów seriali niż swoim własnym więc jak dla mnie to nie do strawienia..............................:no::no::no: a ja uważam jako matka że dzieci się wychowuje a nie choduje to po pierwsze a po drugie matka która kocha swoje dzieci pozwala im wyfrunąć z gniazda i szanuje ich dorosłe wybory i decyzje nawet gdy są nie dokońca po jej myśli:tak:mam nadzieję że ja jestem inną mamą dla swoich dzieci:happy:

Do góry