reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Polozylam laure spac kulala sie w lozeczku z godzine i nici przyszla pora jedzonka wiec wyciagnelam ja i teraz oglada bajeczki mam nadzieje ze usnie przy nich bo raczej do 20 nie wytrzyma

dowikla nie ma jak dobry i tani zakup :))

reklama
Ja z ciuszkami to nie mam za bardzo problemu, mam starszą siostre ktora co chwile ma jakies ciuchy przywozi od siebie i kolezanek. Juz mi sie nic w szafkach nie miesci :-)
A co do odchudzania to nigdy tego nie robilam bo nie musze. Przed ciaza wazylam zaledwie 50kg z czego w pierwszy miesiac schudlam 8kg!!!! Potem nadrobilam, bo przytylam 25kg w czasie ciazy.
Ale to cale 25kg to tylko bylo w brzuchu. A teraz po 5 miesiacach to moze waze z jakies 50kg...

temat odchudzania - chyba nie dla mnie :no: waze 47-48 kg w zaleznosci od pory :sorry2: wiec mnie to by sie pare kg sprzydalo bo i cyckow prawie juz nie mam - a mialam miseczke D :szok:
dowikla - to jest straszne co napisalas - jak sie czuje Twoja siostra :confused:

ja czekam na znajomych bo maja przyjsc ale moj m z mlodym spia :baffled::sorry2:

Mi tez by sie pare kilo przydalo ale za choinke przytyc nie moge!!! Ja nie wiem. Moze ktoras z Pan zna jakas diete na przytycie??

temat odchudzania - chyba nie dla mnie :no: waze 47-48 kg w zaleznosci od pory :sorry2: wiec mnie to by sie pare kg sprzydalo bo i cyckow prawie juz nie mam - a mialam miseczke D :szok:
dowikla - to jest straszne co napisalas - jak sie czuje Twoja siostra :confused:

ja czekam na znajomych bo maja przyjsc ale moj m z mlodym spia :baffled::sorry2:

To tak jak ja;-)A do tego mam 162 wzrostu;-)

A moja siostra jakos sie trzyma:no:Ale ja pol nocy nie moglam spac ,pisalam z nia na gg i az sie trzeslam ,bo wczesniej wiedzialam tylko tyle ile mi napisala druga siora:wściekła/y:
Boli ja glowa ma pelno siniakow i guzow:szok:A lekarze po porzeswietleniu glowy kazali jej brac APAP gdyby ja glowa bolala:szok::szok::szok:No i jutro jedzie do medycyny sadowej:no:

BEATKO:-)Ja nie znam zadnej diety na przytycie;-)Ja jem wszystko jak leci i nic:-D:-D:-D

Beata jeszcze nie podajesz??:szok: Ja pamietam ze od poczatku dawalam Jak wychodzilam ze szpitala to mi dali:tak:

Patrysia kiedys wazylam 50kg przy 168cm i stwierdzam ze to bylo za malo teraz jest w sam raz hehe a to tylko 7kg:rofl2:Wazne ze sie dobrze ktos czuje w swoim ciele nie wazne przy ilu kilogramach:-D

Kiedys wyczytalam ze upa jarzynowa na smietanie pomoga na przybranie kilogramow.Sa takie diety wystrczy poszukac w necie:tak:

Laura juz w lozeczku wiec mam chwile dla siebie bo moj pojechal do chlopakow robote na jutro ustawic:rofl2:

co do witaminy d 3 to mi doktorka przepisała przy pierwszej wizycie u lekarza rodzinnego , jak Kuba miał jakieś 2 tygodnie

Co do odchudzania to niewiem jak bedzie po tej ciązy ale to tez nie temat dla mnie Patrysiu ,teraz przed drugą ciążą ważyłam tak jak TY 48 kg i tez mi sie ten wygląd nie za bardzo podobał,

reklama
Witam wszystkich wieczorową porą.My dopiero przed godzinką wróciliśmy do domku.Szybko Oliwkę wykąpałam,zjada kolacyjkę i ,leży już w łóżeczku, powinna zaraz usnąć.

A My dziś bardzo miło spędziliśmy.Odpoczęłam sobie.Oliwka grasowała z dziadkami a jak odpoczywałam.
Szybko minął ten dzień.

Do góry