reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O! Nasza zguba się znalazła! ;-) Witaj Aleksia! Cieszę się, że już wszystko u was na prostą wychodzi! :tak:

Witam i ja porannie. Obejrzałam "Na wspólnej", wypiłam kawkę, a teraz zaglądam na chwilę do was i uciekam do sprzątania! :sorry2: Jak skończę to wrócę i mam nadzieję, że już będę miała co czytać. A wczorajsza lektura ciekawa była, oj ciekawa :-D Uśmiałam się z tej dziwki, ale wydaje mi się że ja też kiedyś słyszałam to określenie. Agnes, a my na to szczepienie na którym ty byłaś (tzn miałaś być) to będziemy szli w maju. U nas pani od szczepień zawsze wpisuje nam w książeczkę, kiedy mamy przyjść no i takie pomyłki nie wchodzą w grę. :-p

reklama
Oj kobitki, jak ja wam zazdroszczę tego sprzedawania bąbelków. Ja nie mam takiej możliwości. Obydwie babcie są pracujące, dziadek tylko jeden i dziecka bym mu nie powierzyła na 10 minut. Mój Piotruś mąż pracuje po 12h a ja sama z Witusią w domu siedzę i na łeb dostaję. A pro pos, od półtora tygodnia głowa mnie strasznie boli-któraś ma może jakiś dobry sposób-apap, zimne okłady, masaż karku i głowy-nic nie pomaga

Luna665, ja chyba nie wytrzymałabym siedząc tylko w domu z maluchem. Ja jestem z pracoholików i bez pracy żyć nie mogę, a ponieważ chciałam jak najwięcej czasu spędzić z maluchem i nie przegapiać tych pierwszych osiągnięć to tak sobie wszystko poustawiałam, że mam możliwość wyjścia "do ludzi" praktycznie codziennie, ale popołudniami, a od rana mogę się zajmować Pe. A co do sprzedawania bąbla to od czasu do czasu jest ok, ale teraz jak go odstawiłam na cały tydzień to tęsknię już strasznie!:tak:

Witam porannie:-):-):-)
Melduję że żyję i codziennie chodzimy z Mają na sanki dlatego czasu trochę brak na poczytanie. Pozdrawiam wszystkie

myszunia ja też z tych co na tyłku usiedzieć nie potrafią. W domu zawsze cos do zrobienia, obiad, sprzątać na okrągło, duży zbiornik do oprzątnięcia i podglądnięcia, coś upiec obowiązkowo, zakupy, porządki w szafach robie regularnie i regularnie jest coś do wyrzucenia, przełożenia...
Mala spi 2h w poludnie, a ja wtedy czytam, czytam, czytam. Steskniam sie za tym. Nasciagalam mnostwo Mastertona i Kinga i postanowilam miec te dwie godzinki dla siebie.

Witam z rana.
nawet sie wyspałam :tak:.

Aleksia cieszę się ze wszystko powoli sie układa :-) teraz będzie juz tylko lepiej :-)

Oliwka zjadła dzis takie obfite sniadanie że szok,zrobiłam dzis na sniadanko jajecznice z pomidorami.'
Wszyscy lubimy.naszykowałam jej porcje z ok 2 jajek bo tak zawsze zjadała, a dzis dosyć że swoje zjadła to jeszcze mnie objadła,że dla mnie prawie nic nie zostało cwaniara :-D

Później pójdziemy na spacereki wdepniemy do biura rachunkowego-trzeba sie wreszcie rozliczyć-ach te pity :tak:

Miłego Dnia

Witam i ja:-)
Aleksia witaj wsród ludzi:-) z pewnością to co mąz przeczytał w Twoim liscie to cos na pewno zapamietał i dało mu to do myślnia bo nie wierze że nie:-)
Zawsze możess mu pokazac na jkim forum piszesz i o czym piszesz:-D
luna widze że kolejny Piotr jako facet na tym forum:-)mój tez i jeszcze kilku innych:-)
Weronika w nocy chyba z godzine polakiwała.oj chyba żeby.mamy juz 12 i ida teraz trójki:crazy:
i jak sie ubudziła to nic nie pomogło dopiero "oszukane" mleko.:crazy:
o 7 wypiła jkuz konkretna kasze i pospała do 9.mi zostało tylko odkurzyc i umyc podłogi bo reszte ogarnęłam jak mała spała.
na obiad dzis rybka z racji popielca.

no i Witaj joe alex.to u was jeszcze tyle sniegu ze na sanki chodzicie?u nas owszemjest troche na polnych drogach ale temperatura w dzien naplusie wiec sie wszytsko topi ale powoli bo w nocy przymrozki.
luna to jak to Twoje maleństwo ma na imię?chodzi juz?

reklama
Witam:-)
ALEKSIAFajnie ze jestes no i ze jakos sie dogadaliscie:tak::tak::tak:

Ja dzieisaj nawet w miare wyspana ale pospalabym sobie dłuzej i moje dzieciaczki tez;-):-)Ale tesc wlecial o 9 rano oznajmiajac ze nie ma gazu ....srutututu...no i obudzil mi dziciaki a tak dobrze mi sie lezalo;-):-)
Teraz sie troszke bawia

Do góry