reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale wiecie to moze byc prawda.teraz mi się przypomniało.takie sytuacje się zdażają.jak byłam mała,no do podstawówki chodziłam,pamietam była juz noc i kilka razy coś w kuchenkę w kuchni uderzyło ale tak mocno że ja się obudziłam i rodzice też.Ale nic nie było więc poszlismy spać.A co sie okazało na następny dzień????
dostalismy telegram że w nocy umarł mój dziadek a mojego taty tato.tak jakby dał nam tym hukiem znak że odchodzi.
Kurczę mam gęsią skórkę.........

ja dzis nie usnę,powaga :no:

To mi kiedyś mama opowiadała że szła z pola bo ja wczesniej mieszkałam na wsi no i szła po polach z moją o 2 lata starszą siostrą a ona wtedy miała chyba 2czy 3 latka no i szła i przed nią wyszedł wielki biały pies i starą przed nią a ona go zapytała czego chce a w ręku miała widły(może wiecie co to jest)i mówi że po tych słowach pies poszedł i znikną a okazało sie ze kogoś z rodziny zabiło auto tylko nie pamiętam kogo:szok:

Moje szczypiorki juz wykapane,wypielegnowane i juz sie ubieraja:tak::-)
A moj laptop z tego wszystkiego lapie mi jakies zawiechy:szok:

reklama
Do góry