reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
narazie nic nie mowie m
bo dla mnie troche drogo ale coz jedyne takie:-D:-D:-D
zarobilam na tipsach wiec moge zaszalec :-):-):-)

Witajcie porannie :-):-):-)
nie było mnie wczoraj, a tu już tyle było do nadrobienia:-);-) dziewczyny ale produkujecie szybciutko:-);-)
Ja byłam wczoraj u Neurologa ( kontrolnie) potem u ortopedy :-( dziewczyny szwankuje mi biodro:crazy::crazy::crazy: 26 marca będę miała resonans magnetyczny:-:)-:)-( już się boję :-:)-( a tak pozatym to wszystko ok:tak::-) mały zdrowy:-) mąż taki dobry dla mnie ale ja wszystko narazie na dystans:-);-):-) ale widzę ze głupio mu teraz w tej całej sytuacji:-);-):-)
lecę pod prysznic i jak mały wstanie to wrócę do Was Kochaniutkie.
Dziękuję Wam za wsparcie:-);-):-) miłego dzionka:-);-)

Czesc dziewcyny ależ jestem nie wyspana :baffled:dzieci wstały już o 06;00:crazy::szok::angry:
no i Martynka sie poubierała i już poszła do babci na bajki nawet sniadania nie zjadła ale ide sie poubierac i zawołam ją żeby coś zjadła:tak:no a koło południa wezme ją na saneczki .No to lece później zajże.MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZE:-):-)

Witam
Nocka troszkę lepsza, ale i tak kiepsko się wyspałam
Zrobiłam tak, jak radziłaś, gęsta kaszka na noc, żeby się w nocy nie budziła, ale to nic nie dało. Dojadła sobie jeszcze na wieczór biszkopcika, paróweczkę a i tak w nocy obudziła się na mleko i herbatkę. Taki los, jak mus to mus. Widać jej potrzeba.

Mam nadzieję, że śniły się wam paskudztwa. Ale prosiłyście, ja obiecałam więc słowa dotrzymałam.

U was też taka paskudna plucha za oknem? Aż się z wyrka zwlec nie chciało.Bąbla przebrałam puściłam, wolno i sama zawinęłam się jeszcze na pół minutki.

DZiewczyny, moja Witusia ma już ponad rok i chyba czas wielki uczyć na nocnik. Jak Wy się do tego zabierałyście?

Witam
Nocka troszkę lepsza, ale i tak kiepsko się wyspałam
Zrobiłam tak, jak radziłaś, gęsta kaszka na noc, żeby się w nocy nie budziła, ale to nic nie dało. Dojadła sobie jeszcze na wieczór biszkopcika, paróweczkę a i tak w nocy obudziła się na mleko i herbatkę. Taki los, jak mus to mus. Widać jej potrzeba.

Moja córa jak była w tym wieku co twoja to budziła sie 2 razy ale ona jadła cyca a jak przestała jasc już cycusia to jeszcze jakiś czas sie budziła i dawałam jej sie napić.:-)A teraz ma 3 latka i przesypia całą noc.Może poprostu trzeba jej dać więcej czasu i będzie przesypiać całe noce.:baffled::rofl2:

reklama
Do góry