reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Shoomna no to masz atrakcje! Jedyna pocicha, że duży postęp w rozwoju Twojego aniołka. Czasem się zastanawiam, czy te dzieci nie mogą czasem zrozumieć, że mama nie zawsze ma w sobie poklady anielskiej cierpliwości.

reklama
shoomna u nas jest to samo tylko z siedzeniem ::) ::) :laugh: :laugh: :laugh:

Witamy nową mamusię

A ja chodze jak nie spi, bo ma spac w łózeczku i jak narazie bardzo kocha swoje łóżeczko ;D
a na spacerku sobie drepta ,oglada trawke, kamienie i dzidzie w wózkach :laugh:

Shoomna-a fajna ta stronka z przepisami juz mam ściagnieta i bedę korzystać mimo ze moje dziecie juz starsze
ps.fajnie ze wróciłas do nas i bardzo mnie zdziwiło że tak wtedy uciekłas i pokasowałas te posty :)

Malutka a moja spi w bodach tylko na to spiworek z flanelki no i przykrywam ja jeszcze kołderką ale jak upał bedzie to juz tylko kocykiem

Nie dzieci chyba nie rozumieja ze cierpliwosc mamy tez sie moze skonczyc :laugh:

Moja kupela sie smieje ze jej cierpliwosc sie konczyła jak 10 razy musiała swojego Stasia wyciagac z weglarki i wtedy zawsze ladował w kojcu, oj wtedy to był obazony :p

Witamy nowa mamusia

witam Anineczka :) ale rozumiem z Irlandii się nie ruszacie? :)
mam nadzieję,ze zbój pośpi ::) z dziećmi to trzeba mieć dużych zapasów anielskiej cierpliwości hihi

reklama
Do góry