reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczynki ;)
Na tapecie temat kupek.:-)
wiewióreczko a ile maluszek nie wypróżniał się już? Próbowałaś go przepoić koperkiem lub rumiankiem?

patrysiu wyczytałam , że staracie się o bobo?:confused:Jeżeli tak to powodzenia w następnym miesiącu.;-):-)

mamo Helenki jak samopoczucie? I wiesz już jakiej płci maluszek bedzie?

malinko jak zdrówko chorowitków, poprawiło się już cosik?

Witam nowo doszłe mamuśki.

A u nas dzień za dniem leci i każdy dzień jest inny od poprzedniego. Mieliśmy troszkę nocnych problemów, ale już jest lepiej.:tak::-)
Od dziś uczę Amelkę doić smoka, bo bidulka przejada się i raz zdarzyło się jej zwymiotować.:sorry2:
Ja doszłam do siebie, brykam jak kózka. Gorzej z figurą.:baffled:Zwisy jeszcze pozostały.O rozstępach nie wspomnę. Ale tak jak pisała Patrysia , chyba trzeba się do nich przyzwyczaić , bo zejść już nie zejdą.:dry:
To tyle...
Pozdrawiam ;)
a gdzies Ty sie kobieto podziewała????????
rozumiem że masz małe dziecko ale chociaz raz dziennie bys sie pokazała:-):-)
dziewczyny na roztępu praktykuja Cepan-masc cebulowa:-)
ja mam troche rozstepów na udach od srodka ale sporo juz zjasniało.a brzuch to mam cały w bliznach pooperacyjnych wiec ta blizna po cesrace to pryszcz no i juz sie przyzwyczailam do tego i mi to wisi:-)
Patrysiu a czemu ja sie nie doczytałam o drugim bobo?:baffled:

reklama
a na brzuchu nie mam najmniejszego rozstepu po ciązy:-):-):-):-):-D
wiecie co po ciazy to sie zastanawiałam czy tam gdzie mam blizne to brzuch mi sie rozciagnie bo w koncu miesnie przeciete były.ale sie rozciagnełao.tylko teraz w miejscu nad samym szwem mam zapas skóry:baffled::rofl2:

Anabuba Mama Helenki
Podaje mu Bebilon HA lekarz powiedział, żeby przy nim zostać.
A jak dlugo czekac z telefonem do lekarza jezeli te kupki sie nie beda pjawiac(na pieluszce sa tylko takie małe kleksy, nic większego)?

wiewoireczko pij duzo soku jabłkowego to Tobie pomoze na laktacje a małemu na kupki:-) i skoro cokolwiek w nich jest to dobrze:-)ja bym ze 2-3dni poczeakała czy sie sytuacja jakos wyjasni:-)

witajcie dziewczny czwartkowo:-):-):-):-):-)
ja dopiero teraz dotarłam do was poczytałam co isałyscie tańce wczoraj ogladałam niektórzy zachwycali inni ośmieszali czyli norma a Egurola im starszy tym przystojniejszy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u nas nocka w miarę ok tylko disiaj antocha jakis marudny płaczliwy i do niczego bąki sadzi chyba coś z brzuszkiem ale ok poprawa jakas u nich jest P też lepiej jutro ide z dziećmi na 9 do kontroli zobaczymy co pani doktor powie:tak::tak::tak:
patrysiu jak ja czytam że przeoczyam że planujecie dzidziusia?????????????????????????
u nas pogoda boska 12 stopni słonko troche wiatru ale ciepły jest a ja złuje ze nie mam balkonu ani podwórka to bym pranie wywiesiła bo wyprałam 2 pralki a drugie tyle czeka na pranie ale nie mam gdzie suszyć a zreszta pranie z dworu tak ładnie pachnie powietrzem wiosną a my dzisiaj ściągneliśmy ze strychu ubrania wiosenne i okazało się że julia ma kurteczkę na wiosnę jupi jeden zakup odpada:-D:-D:-D:-D:-D:-D a adam praktycznie na wiosne nie ma nic ale ma bezrękawnik i właśnie sie ze mną kłóci że on już kurtki zimowej nie potrzebuje:no::no::no::no: to jeszcze zakup butów i jakoś to bedzie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a wiosna mnie cieszy ogromniascie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:ale podobno w przyszłym tygodniu ma być jeszcze zimno a potem już tylko cieplej pożyjemy zobaczymy:happy::happy::happy:

Witam wszystkich dopiero teraz.

wiewióreczka bardzo ładnie synek przybiera na wadze.A jeśli zaczęłaś dokarmiać go butelką to nie jest reguła ze będzie Ci robił kupki codziennie.Na razie nie masz się czym martwić.

patrysia super fotki z basenu.Zabawa była na całego a małemu się podobało.My od kwietnia planujemy chodzic na basen regularnie.
Chcecie starac sie o kolejnego bobasa???? no to gratulację decyzji

Aleksia zgadza się dawno Cie nie było.Ale najważniejsze zdrowie.
A jesli chodzi o allegro czasem paczki tak długo dochodzą,napisz e-maila do tej kobiety z zapytaniem kiedy wysłąłą paczkę,jak nie to zadzwoń tel masz podany.A jesli do tyg paczka nie dotrze zgłąszaj sprawe do allegro.

Oj szalony jest dzis ten dzień.Cały czas cos się dzieje..
dzis noc byłą super,jak Oliwka usnęłą wczoraj po 21.00. tak wstała przed 8,00 bez zadnych pobódek ,nawet sie nie odkrywała w nocy -spałą dzis jak kamień,odsypiałą chyba te braki :-D:-D:-D:-D

Na spacerku spotkaliśmy znajomą z osiedla, ma córeczkę 2 latka.Wybawiły się razem,wybiegały jak szalone nawet razem wpadły w kałuże :-D:-D:-D:-D
Przyszlismy ze spaceru no i po 12.00 przyjechałą do mnie koleżanka z liceum ze swoim synkiem- rówiesnikiem Oliwki.
Na poczatku się oboje wstydzili,póxniej była walka o zabawki bo Oliwka okazałą się hytrusem,nic nie chciała mu dać ale później super sie bawili :tak: i tanczyli razem :-) a Oliwka nawet podłapała od Filipa jak on mówi mamo.I też tak zaczęłą.Bo dotąd to mówiła tylko mama, a teraz chodzi cały czas i woła mamo !!!! śmieszna jest :tak: poplotkowałyśmy,powspominałyśmy,bardzo fajnie było,czas tak szybko zleciał.Dopiero co pojechali.Oliwka własnie mi padła nie wiem o której pójdzie mi spać skoro usnęłą dopiero teraz.No ale wybaczam jej to dziś bo skoro byli goscie o nie było mowy o spaniu :-)
A ja teraz ogarniam co te 2 brzdące nabałaganili, a bałągan jest spory :tak:

Załączniki

• DSC01817.jpg
    DSC01817.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC01821.jpg
    DSC01821.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 29
reklama
wiewióreczka jego brzuszek musi się przyzwyczaić do nowego mleczka.Nusisz dac mu więcej czasu.A na pewno sobie poradzi z trawieniem.

Do góry