reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Myszunia, głowa do góry... Jutro też jest dzień. A poza tym mogłaby na przykład spaść na ciebie rakieta, a nie spadła...:szok:.
Trochę wyjęty z kosmosu przykład (nomen omen), ale jakoś musiałam to opisać...:happy::happy::happy::-D

Myszunia, głowa do góry... Jutro też jest dzień. A poza tym mogłaby na przykład spaść na ciebie rakieta, a nie spadła...:szok:.
Trochę wyjęty z kosmosu przykład (nomen omen), ale jakoś musiałam to opisać...:happy::happy::happy::-D

No dobra! Rozbroiłaś mnie! :-D:-D:-D:-D:-D
Siedzę i zęby suszę do monitora, a mój m się dopytuje co jest :confused:
:-D:-D:-D
Wiedziałam, że jak was odwiedzę to się poprawi. :-p

A mój M tez dzisiaj przypatrywał się waszym suwaczkom i zadawał śmieszne pytania, typu: a po co tak, a dlaczego to, a czemu te zdjęcia tak skaczą, itp.
Wiecie jak to z facetami... Jak im czegoś nie wytłumaczy sie jak krowie na rowie, to nie zrozumieją...

reklama
Do góry