reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mozliwe

A jak ja Tobie zazdroszcze jutrzejszego dnia:tak::tak::tak:
Sama sobie też zazdroszczę :-D:-D:-D:-D:-D

A jest takie prawdopodobieństwo że zostanie u babci na noc a odbierzemy ja popołudnu w niedzielę, ale nie wiem czy nie będzie grymasić przy usnieciu tam .I tego boje się najbardziej.Nocowała tam nie raz ale zawsze ze mna a jak zostanie sama to nie wiem czy babcia sobie poradzi.A jak nie zostanie na noc to babcia przywiezie ja pod wieczór i rano znów zabierze na cała niedziele:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
to w sumie 2 dni luzu !!!!!!

A jest takie prawdopodobieństwo że zostanie u babci na noc a odbierzemy ja popołudnu w niedzielę, ale nie wiem czy nie będzie grymasić przy usnieciu tam .I tego boje się najbardziej.Nocowała tam nie raz ale zawsze ze mna a jak zostanie sama to nie wiem czy babcia sobie poradzi.A jak nie zostanie na noc to babcia przywiezie ja pod wieczór i rano znów zabierze na cała niedziele:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
No to juz masz za dobrze:-D:-D:-D
Ja tez tak chce:-):tak:

dowikla po prostu mam zajebistą teściową !!!!! :tak::tak::tak::tak::tak: która zawsze z chęcią chce zabierać Oliwkę do sobie,dlatego postanowiliśmy z M że będziemy ja teraz częściej wykorzystywać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D skoro chce :-D:-D:-D

dowikla po prostu mam zajebistą teściową !!!!! :tak::tak::tak::tak::tak: która zawsze z chęcią chce zabierać Oliwkę do sobie,dlatego postanowiliśmy z M że będziemy ja teraz częściej wykorzystywać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D skoro chce :-D:-D:-D
A ja mieszkam z tesciowa ale Ona mi nie bierze dzieci do siebie:no:
Spytaj sie Twojej tesciowej czy nie chce jeszcze trojeczki na weekend;-):-)

Wszystko przeczytalam ale od poludnia tak mnie glowa boli ze szok!
Milego wieczorku a ja dzis predko pojde spac:-(
Lali juz w lozeczku wiec do niej dolacze w sypialni:-)
Dobranoc

A mi dzis udało sie wylicytować za 1zł rybaczki jeansowe na Oliwkę.Cieszę się :tak:
Szczęsciara z Ciebie

:tak:

A ja za nic nie wysłała bym mojich dzieci do babci(mojej mamy) ale nie dlatego że jest zła albo coś tam tylko to daleko bo do nich trzeba jechać godzine a pozatym nie miał by jej kto tam pilnować a siostry są nie odpowiedzialne.Ale za to druga babcia (tesciowa) bawi ją i pilnuje ale ona mieszka w tym samym domu.Ale gdybyśmy mieszkali gdzies indziej to wolała bym małą posłać do tesciowej:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry