reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i jestem.Wróciliśmy do domku koło 19.00,Oliwka już wykąpana i po kolacji,leży już w łóżeczku-próbuje usnąć.
My wchodzimy do mieszkania teściów po cichutku i co widzimy ;
Oliwka wariuje na całego i to z prababcią, takie szalone zabawy tam odchodziły że ho ho.
Ale ucieszyła się że nas zobaczyła,podleciała ,wskoczyła na ręce dała buziaka i dalej poleciała wariować.
ze spaniem było trochę kłopotów podobno.Usnęła im po 20.00 i obudziła sie po godzinie i nie mogła usnąć,jęczała,kręciła i płakała.Poszła spać dopiero o 24.00 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: no właśnie i w tedy spała juz do rana, ale i tak spałą krótko bo wstała przed 7.00.
Oprócz tego spania to było wszystko ok.Niepotrzebnie sie tak martwiłam.

A jesli chodzi o wózki to ten candy jest fajny ale ja chce całkowicie bez barierki-wiec on odpada , aróżowy jakos kolor mi tez nie odpowiada.Może zdecyduje się na jasny niebieski zobaczę jeszcze.Ale dzieki dziewczyny że szukałyście dla mnie wózeczków :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie wieczorowo.

Mój starszy synuś śpi od godziny, a młodszy nie bardzo ma na sen ochotę:szok::wściekła/y:.
Zdrzemnął się popołudniu i stąd ten brak snu...

Agnes, rzeczywiście z zakupem wózka to niemalże taka sama historia jak z zakupem samochodu:baffled::szok::rofl2:. Nie mniej jednak życzę ci powodzenia....:tak::-D

Anabuba
Czasami dajemy butle, wczoraj raz dzis udało się bez. Jutro niestety też dostanie bo musze jechac na uczelnie:-(, chyba że uda mi się odciągnąć wystarczająco dużo(niebędzie mnie około 4 godzin, może nawet więcej).

anka26,07
Czasami męczą bo niewiele moge robić w ciągu dnia poza karmieniem:-( ale mam nadzieje, że jeszcze troche czasu i to się jakoś unormuje. A właściwie do kiedy karmi się na żądanie? Do 3 miesiąca?

anka26,07
Czasami męczą bo niewiele moge robić w ciągu dnia poza karmieniem:-( ale mam nadzieje, że jeszcze troche czasu i to się jakoś unormuje. A właściwie do kiedy karmi się na żądanie? Do 3 miesiąca?
Ja myśle że nie ma reguły do kiedy karmic na żądanie ja karmie już 7,5 miesiąca i daje synkowi cyca kiedy chce.:tak:

reklama
Moja Oliwcia też juz spi od jakoś pół ghodziny, M oglada GLADIATORA a ja siedzę na allegro i BB :-)

kurcze nie wiem jaki wózek kupić,jestem skołowana :sorry:

Do góry