reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a my przed chwila wrócilismy z króciutkiego spacerku, bo niestety rozpadało sie, ale za chwilke kąpiel i mam nadzieje że Maja pójdzie od razu spac

brenda pisze:
ch no przeciez w zime trzeba było sie jakos ogrzewac i szybko ciemno sie robi to teraz widac skutki ;D
albo to raczej skutek 'wspaniałego' becikowego

reklama
Hej dziewczyny!!!!

My po wizycie u neurologa, przewidywane leczenie: Koniecznie badanie na REFLUKS?? Wiecie jak to sie robi???
Nigdzie nie mogę ruszać sie bez wlewki dla Karolki, Tak w razie czego i bez czopków przeciw drgawkowych, no to ładnie!!
Karolkę lekarka określiła jako..nadwyraz żywotną ;D biegała po całym gabinecie, ściągała wszystkie zabawki, i krzyczała tak głośno, ze aż wstydziłam się za nią, no nie wiem co w nią wstapiło :laugh:

monika25 pisze:
Hej dziewczyny!!!!

My po wizycie u neurologa, przewidywane leczenie: Koniecznie badanie na REFLUKS?? Wiecie jak to sie robi???
Nigdzie nie mogę ruszać sie bez wlewki dla Karolki, Tak w razie czego i bez czopków przeciw drgawkowych, no to ładnie!!
Karolkę lekarka określiła jako..nadwyraz żywotną ;D biegała po całym gabinecie, ściągała wszystkie zabawki, i krzyczała tak głośno, ze aż wstydziłam się za nią, no nie wiem co w nią wstapiło :laugh:

dokladnie nie wiem o co chodzi i jak sie to robi, ale mojego meza siostrzeniec to mial.....szwagierka poszla z nim do szpitala na badanie, czekala na korytarzu, wyszedl lekarz i powiedziala"zabieg sie udal" on w szoku "jaki zabieg??? przeciez mial miec badanie" no tak ale ze okazalo sie co sie okazalo to od razu zamknelismy zoladek ;D ;D ;D nie musze mowic ze malo nie zemdlala, tak wiec nie masz czym sie martwic...to nic strasznego

monika 25 mojej siostry synek tez takie bierze przeciwdrgawkowe za 1 zł ale syropek bo są w pełni refundowane.
on sie zapowietrza i trzeba jak cos taakiego sie dzieje dmuchac w buzkę żeby załapał,a ten syropek to codzień

ale w sumie to ci niewiele lekarka powiedziała

Shady nie brzmi to za ciekawie!!!

Jak byłyśmy teraz w szpitalu, to taki 6 tygodniowy maluch miał badanie na refluks ale usg!! Ale mnie nastarszyłaś :mad:

Noelia ja nie mam zapisanych żadnych medykamentów zapobiegawczych, tylko jak już sie to powtórzy to właśnie relset i czopki przeciwdrgawkowe. Mam nadzieję że nigdy tego nie użyję!!!!

A najlepsze zalecenie to : niedopuścić do żadnej infekcji u dziecka, taaaak też bym tak chciała ale czasem coś złapie i napie nie wiadomo kiedy, dobre co??

reklama
u mojego siostrzeńca to sie dzieje na tle bólowym czyli nie moze się wywalić i płakać bo wtedy sie zapowietrzy i trza go ciut reanimować,ma to przejsc po jakims czasie,tzn ma z tego wyrosnac

Do góry