reklama
A
Aleksia123
Gość
a teraz nie wiem jak wejść na ten zamkniety wątek i co mam zrobić dziewczyny??? błagam pomóżcie mi :-
-
-(
Aleksia zamknietego watku jeszcze nie ma,moderator ma go stworzyć,to co teraz jest to tylko forum dyskusyjne ale to nie o to nam chodziło,czekamy na to od moderatoraa teraz nie wiem jak wejść na ten zamkniety wątek i co mam zrobić dziewczyny??? błagam pomóżcie mi :--
-(
A
Aleksia123
Gość
ale ja do jutra nie wytrzymam przecieżAleksia bardzo Ci współczuję.Porozmawiaj z ginekologiem,zobaczysz co on Ci doradzi

Ale Aleksia My nie jesteśmy lekarzami i nie możemy Ci powiedzieć co masz zrobić bo tu chodzi o Twoje zdrowie i zycie Twojego dziecka.Będziemy Cię wspierać cały czas,mozesz być tego pewna na 100%.Jutro będziesz znała zdanie Twojego ginekologa,może ten ortopeda Cię tylko nastraszył i będzie wszystko dobrze.Aleksia musi być dobrze,zobaczysz.
wiktoria12
Mama i żona :)
Wcale ci sie nie dziwie trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeale ja do jutra nie wytrzymam przecież![]()
A
Aleksia123
Gość
acha ok ok ;-);-)ale na ten dyskusyjny nawet nie moge wejśćAleksia zamknietego watku jeszcze nie ma,moderator ma go stworzyć,to co teraz jest to tylko forum dyskusyjne ale to nie o to nam chodziło,czekamy na to od moderatora

wiem Kochana jutro będe wiedziała wszystko ale co do jutra, cała noc przedemną i dziekuję za Wasze wsparcie KochaniutkieAle Aleksia My nie jesteśmy lekarzami i nie możemy Ci powiedzieć co masz zrobić bo tu chodzi o Twoje zdrowie i zycie Twojego dziecka.Będziemy Cię wspierać cały czas,mozesz być tego pewna na 100%.Jutro będziesz znała zdanie Twojego ginekologa,może ten ortopeda Cię tylko nastraszył i będzie wszystko dobrze.Aleksia musi być dobrze,zobaczysz.

reklama
A
Aleksia123
Gość
spróbuję, a jutro napewno sie z Wami podzielę wiadomościami nawet złymiALEKSIA
Postaraj sie jakos wytrzymac do jutraA my wszystkie bedziemy jutro trzymaly kciuki za pomyslne wiadomosci

Podziel się: