reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry! :-)
No to mamy forum dyskusyjne zamknięte!!!:tak::-):-)
Suuuper!:-)
Muszę sie Wam pochwalic że Oliwka dzis pierwszy raz sama zabrała się za jedzenie.Nigdy nie chciała ,trzeba było ją karmić a dzis sama zjadła danonka :tak::tak::tak::tak::tak: cieszę się,chwaliłam ją a ona biła brawo,ona też się cieszyła
Brawa dla Oliwki! Piotruś też dużo rzeczy je sam, jak znajdę to wkleję wam zdjęcia jak sam jadł jogurcik - caaaały był usmarowany :-D No ale jak mi się spieszy, albo nie chcę, żeby wszystko wokół było usmarowane to ja go karmię :-p
Witojcie witojcie
...
Kurcze tyle się działo, że nie wiem jak to wszystko teraz ogarnąć. Przede wszystkim straszne wieści o mojej siostrze ciotecznej, ale to na inną porę.
...
Witaj Luna! :tak: Rzeczywiście dawno cię nie było, już zaczynałyśmy się martwić! :sorry: A co to za straszne wieści? :confused:
Nie ma to jak pisać sama po sobie

Znalazłam zdjęcie. To arcydzieło, które dziś poprawiałam, doprawiałam-zrobie jutro zdjęcie i pokaże. Muszę się pochwalić, niech mnie ktoś doceni i pochwali, a co, hihihihi
Arcydzieło super! Masz ty kobieto zdolności plastyczne! :tak::tak::tak::tak:
Cholera nie ide sprawdzać pewnie jakas zabawka albo figurka spadła:tak:
Duchy??? :szok::szok::szok::-D:-D:-D
A z ta moją bidulką, to kiedy indziej, bo to długa i przykra historia. I wybaczycie, że bez imion i tak okrojone troche bedzie, bo to sądowe sprawy...
To może na zamkniętym lepiej takie tematy?
No i nikog nie ma
Ja jestem!!! :-):-):-)

My nadal u teściów. Lubię tu być, bo zawsze sobie odpocznę i jeszcze się nagadam z teściową. :tak::tak::tak:
Piotruś śpi, a my z m niedługo jedziemy do babci do szpitala. Babci na szczęście się poprawiło. :tak: Lekarze twierdzą, że to zakrawa na cud, bo jak trafiła do nich to nie wierzyli, że przeżyje. :sorry: Na szczęście wraca do siebie i mamy nadzieję, że jeszcze dłuuugo z nami będzie. :-)
Uciekam. Postaram się wpaść wieczorem jak już wrócimy do Łodzi! :tak:
Miłej niedzieli! :tak:

O nie nie, talentu to ja nie mam. To z netu.
A to drugi , na małej ścianie, tam, gdzie stoi tv i akwa

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 28
My po pierwszym spacerku(ja i dzieci) bo M gnil na wyrze i dopiero teraz wstal czym wku**** mnie na maksa:wściekła/y:
Po obiedzie siora wyciaga mnie na spacer do parku i moze jak nie bedzie zimno to sie przejde z dziecmi:tak::tak::tak:
Mlode juz w lozeczkach i jak usna to ide sobie zrobic capucinko:-);-)i skocze sobie na solke:-):-):-)

ostatnio nie maialm czasu bo jak wiecie szykowalismy sie do Krakowa do Aqua Parku :biggrin2: jeszcze z m robilismy polki u mlodego w pokoju bo wszystko na ziemi a tak to teraz troche ogarnelismy ten pokoj bo juz zabawki nie walaja sie po calym pokoju tylko na polkach albo na "tygrysku" :-D
wczoraj bylismy w tym Aqua bylo super jak bede miala czas to wstawie kilka fotek a po basenie poszlismy na obiad w ramach wyceczki i na 2,5 godzinne zwiedzania Wawelu :tak: fotek napstrykalam ojej :-D:-D

milej niedzielki zycze :tak:

jak zdaze to odpisze :laugh2:

To fakt że duży ale ja jak chce coś zrobić to musze iść na dół czy naprzykład na podwórko i tam coś robie a jak Kamilek spi to nie musiała bym za każdym razem biegać na góre dam wam zdjęcie mojego domu moje pokoje są w tych górnich oknach a żeby coś zrobic musze zchodzić na te dolnie okna
super chatka
Moja Gaba też ma ten problem z zaparciami i ma dietę bogatoresztkową i powiem szczerze ze pilnuje co je i ile i pomaga teraz codziennie się zalatwia najczęsciej o jednej porze ją sadzam na nocnik Zasada jest taka zeby jadła dużo produktów z błonnikem :tak: zajrzyj tu Dieta bogatoresztkowa - Kuchnia oczywiscie możesz cos wykorzystac z jadlospisu ;-) ale wiadomo ze nei wszystko dzieci lubia

:tak:
Witam ja wczoraj nie moglam zajrzec bo Gabi usnęla popłudniu a potem z nami siedziala do 22:szok: mam i nie mam dylemat powiedzcie mi kobietki co bysi zrobiły Mmay wesele 23 maja o 16 a 24 maja o 11 mam rocznice komunii Wojtka Ja powiem szczerze ze nie pojde na wesele tym bardziej ze daleko i troche bylabym zmeczona po weselu i pewnie usnęłabym na mszy a mój mąż oczywiście wazniejsze dla niego wesele :wściekła/y::wściekła/y:
dla mnie wazniejsza bylaby rocznica komuni dziecka - pogadaj z m bo nie moze byc tak ze zmusi cie na wyjazd a jak nie to on niech jedzie Was reprezentowac a Ty sie i wyspisz i pojdziesz na rocznice :tak: albo ugadajcie sie jakos z m :tak:
się tyczyła poziomu 5 ,ale to już faktycznie po ptokach....co tam malinka???Ja muszę się pochwalić ,że dzieci sprzedałam babci ...mam cudownie cicho ,nawet m gdzieś do 17 w pracy no RAJ
aleeeeee laba ja tez tak chce :laugh2:
Ja już po kąpieli,ale sie odprężyłam :tak::tak::tak:zrobiłam sobie pełno piany,bardzo dużo gorącej wody -pełen relaks.mało co nie usnęłam :-D:-D:-D
Prawie 50min sie moczyłam a wyszłam czerwona jak rak z tej wody :-D:-D:-Duwielbiam taka gorącą kąpiel.Oliwka jeszcze spi to zabieram się za sprzątnięcie łazienki a jak wstanie zje zupkę i uciekamy na dwór :-)
Powrócił mi dobry humorek :-) jakie cuda taka kąpiel może zdziałać:tak:
normlanie Wam zazdroszcze ;-)
A to t ten narożnik który kupiliśmy
fajny :tak: i kolor bomba
Muszę sie Wam pochwalic że Oliwka dzis pierwszy raz sama zabrała się za jedzenie.Nigdy nie chciała ,trzeba było ją karmić a dzis sama zjadła danonka :tak::tak::tak::tak::tak: cieszę się,chwaliłam ją a ona biła brawo,ona też się cieszyła
jejku ale super wiesci
normlanie gratulacje dla Bogini hih :-D
Witojcie witojcie

Dziewczyny po pierwsze przepraszam, że na tak długo Was opuściłam. Nawet nie złożyłam życzeń świątecznych-teraz to juz po ptokach.
Zamieszanie wielkie było i w sumie to nie jestem pewna, czy się skończyło.
Święta jak to święta, zalatana przed w trakcie a teraz powinnam polatać , żeby je spalić. Oj przytyło, się, oj tak...

W końcu skończyliśmy remont w dużym pokoju, dziś jeszcze wykańczałam wzór na małej ścianie. Małą zasnęła, to ja do farb. Mój był na rybach, więc relaksik.

Kurcze tyle się działo, że nie wiem jak to wszystko teraz ogarnąć. Przede wszystkim straszne wieści o mojej siostrze ciotecznej, ale to na inną porę.
witej sam normlanie
dawno Cie nie bylo a zaproszenie juz wyslam :tak:
Nie ma to jak pisać sama po sobie

Znalazłam zdjęcie. To arcydzieło, które dziś poprawiałam, doprawiałam-zrobie jutro zdjęcie i pokaże. Muszę się pochwalić, niech mnie ktoś doceni i pochwali, a co, hihihihi
ale spoko normlanie the best
a tak wogóle to kiedy ruszył ten prywatny i dlaczego ja nic o tym nie wiem:baffled::baffled::baffled: fakt dawno do Was nie zaglądałam, sorki:sorry:
kochana zaproszenie wyslane - wyslalabym wczoraj ale nie maialm juz czasu - nie gniewaj sie ale caly dzien mnie nie bylo ;-)

As, luna, agunia - zaproszenia wyslane!!! wczoraj nie maialm czasu bo nie bylo nas caly dzien ale dzis juz wszystko nadrobilam :laugh2:

Ale mam dzisiaj nerwowy dzień a jeszcze do tego dzieci były strasznie marudne myslałam że mnie trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Martyna cały dzień płacze o byle co a Kamil nie chciał zasnąc a spać mu sie chciało byliśmy na chwile na polu Martynka jeździła na rowerku później pochusialiśmy sie na hustawce i do domu Kamilek tak strasznie płakał a ja nie wiem dlaczego może bedzie padać:eek:i na zmiane pogody byli tacy pisze byli bo narazie Kamil spi a Martynka u babci na bajkach.A ja sobie kawke zrobiłam i ciasteczko mam.A jest tu ktoś

Moje mlode własnie wstaly i niedlugo bedziemy jesc obiadek:tak::tak::tak:
Ja tez jestem dzisiaj mega nerwowa a to wszystko przez mojego M ktory mnie tak wkurza ze:szok::szok::szok::szok::szok:
Teraz gdzies sobie wybyl i mam spokoj :-D:-D:-D
Chyba wybiore sie z dziecmi do parku jak zjemy bo siora mi pisala ze juz tam jest

reklama
a my po spacerku i placu zabaw:tak::tak::tak:
dzieci wybiegane antek wyspany P zadowolony bo dostał 3 godzinki gratis luzu:cool2::cool2::cool2::cool2:a co chciał w ciszy film obejrzeć :cool::cool::cool::cool::cool::cool:odbiję to sobie:-p:-pnie tam zebym bezinteresowna była:-D:-D:-D:-D
dopijam kawulca i trzeba pomyśleć o kolacji myciu i adamowi sprawdzić lekcje...................................rutyna:-p
do wieczorka kochane;-)

Do góry