wiktoria12
Mama i żona :)
No i nikog nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuuper!:-)No to mamy forum dyskusyjne zamknięte!!!:-):-)
Brawa dla Oliwki! Piotruś też dużo rzeczy je sam, jak znajdę to wkleję wam zdjęcia jak sam jadł jogurcik - caaaały był usmarowanyMuszę sie Wam pochwalic że Oliwka dzis pierwszy raz sama zabrała się za jedzenie.Nigdy nie chciała ,trzeba było ją karmić a dzis sama zjadła danonkacieszę się,chwaliłam ją a ona biła brawo,ona też się cieszyła
Witaj Luna!Witojcie witojcie
...
Kurcze tyle się działo, że nie wiem jak to wszystko teraz ogarnąć. Przede wszystkim straszne wieści o mojej siostrze ciotecznej, ale to na inną porę.
...
Arcydzieło super! Masz ty kobieto zdolności plastyczne!Nie ma to jak pisać sama po sobie
Znalazłam zdjęcie. To arcydzieło, które dziś poprawiałam, doprawiałam-zrobie jutro zdjęcie i pokaże. Muszę się pochwalić, niech mnie ktoś doceni i pochwali, a co, hihihihi
Duchy???Cholera nie ide sprawdzać pewnie jakas zabawka albo figurka spadła![]()
To może na zamkniętym lepiej takie tematy?A z ta moją bidulką, to kiedy indziej, bo to długa i przykra historia. I wybaczycie, że bez imion i tak okrojone troche bedzie, bo to sądowe sprawy...
Ja jestem!!! :-):-):-)No i nikog nie ma
super chatkaTo fakt że duży ale ja jak chce coś zrobić to musze iść na dół czy naprzykład na podwórko i tam coś robie a jak Kamilek spi to nie musiała bym za każdym razem biegać na góre dam wam zdjęcie mojego domu moje pokoje są w tych górnich oknach a żeby coś zrobic musze zchodzić na te dolnie okna
dla mnie wazniejsza bylaby rocznica komuni dziecka - pogadaj z m bo nie moze byc tak ze zmusi cie na wyjazd a jak nie to on niech jedzie Was reprezentowac a Ty sie i wyspisz i pojdziesz na roczniceMoja Gaba też ma ten problem z zaparciami i ma dietę bogatoresztkową i powiem szczerze ze pilnuje co je i ile i pomaga teraz codziennie się zalatwia najczęsciej o jednej porze ją sadzam na nocnik Zasada jest taka zeby jadła dużo produktów z błonnikemzajrzyj tu Dieta bogatoresztkowa - Kuchnia oczywiscie możesz cos wykorzystac z jadlospisu ;-) ale wiadomo ze nei wszystko dzieci lubia
Witam ja wczoraj nie moglam zajrzec bo Gabi usnęla popłudniu a potem z nami siedziala do 22mam i nie mam dylemat powiedzcie mi kobietki co bysi zrobiły Mmay wesele 23 maja o 16 a 24 maja o 11 mam rocznice komunii Wojtka Ja powiem szczerze ze nie pojde na wesele tym bardziej ze daleko i troche bylabym zmeczona po weselu i pewnie usnęłabym na mszy a mój mąż oczywiście wazniejsze dla niego wesele
![]()
aleeeeee laba ja tez tak chcesię tyczyła poziomu 5 ,ale to już faktycznie po ptokach....co tam malinka???Ja muszę się pochwalić ,że dzieci sprzedałam babci ...mam cudownie cicho ,nawet m gdzieś do 17 w pracy no RAJ
normlanie Wam zazdroszcze ;-)Ja już po kąpieli,ale sie odprężyłamzrobiłam sobie pełno piany,bardzo dużo gorącej wody -pełen relaks.mało co nie usnęłam
Prawie 50min sie moczyłam a wyszłam czerwona jak rak z tej wodyuwielbiam taka gorącą kąpiel.Oliwka jeszcze spi to zabieram się za sprzątnięcie łazienki a jak wstanie zje zupkę i uciekamy na dwór :-)
Powrócił mi dobry humorek :-) jakie cuda taka kąpiel może zdziałać![]()
fajnyA to t ten narożnik który kupiliśmy
jejku ale super wiesciMuszę sie Wam pochwalic że Oliwka dzis pierwszy raz sama zabrała się za jedzenie.Nigdy nie chciała ,trzeba było ją karmić a dzis sama zjadła danonkacieszę się,chwaliłam ją a ona biła brawo,ona też się cieszyła
witej sam normlanieWitojcie witojcie
Dziewczyny po pierwsze przepraszam, że na tak długo Was opuściłam. Nawet nie złożyłam życzeń świątecznych-teraz to juz po ptokach.
Zamieszanie wielkie było i w sumie to nie jestem pewna, czy się skończyło.
Święta jak to święta, zalatana przed w trakcie a teraz powinnam polatać , żeby je spalić. Oj przytyło, się, oj tak...
W końcu skończyliśmy remont w dużym pokoju, dziś jeszcze wykańczałam wzór na małej ścianie. Małą zasnęła, to ja do farb. Mój był na rybach, więc relaksik.
Kurcze tyle się działo, że nie wiem jak to wszystko teraz ogarnąć. Przede wszystkim straszne wieści o mojej siostrze ciotecznej, ale to na inną porę.
ale spoko normlanie the bestNie ma to jak pisać sama po sobie
Znalazłam zdjęcie. To arcydzieło, które dziś poprawiałam, doprawiałam-zrobie jutro zdjęcie i pokaże. Muszę się pochwalić, niech mnie ktoś doceni i pochwali, a co, hihihihi
kochana zaproszenie wyslane - wyslalabym wczoraj ale nie maialm juz czasu - nie gniewaj sie ale caly dzien mnie nie bylo ;-)a tak wogóle to kiedy ruszył ten prywatny i dlaczego ja nic o tym nie wiemfakt dawno do Was nie zaglądałam, sorki
![]()