wiktoria12
Mama i żona :)
Malinka nie wiedziałam o NK więdz ide blokowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi sie też to nie podobaagnes mój piotrek to samo powiedział a co to do cholery konkurs piękności się robi z tej naszej klasy????
mi też te zmiany nie pasują![]()
Witaj luna i powodzenia w diecieHejka dziewczęta
Zrobiłam rozpiskę diety cud od Medeuski na lodówkę, a teraz czekam na brzydulę
Od jutra dieta
ZobaczymyAleksia kochana wspołczuje.nie pomoge ale pamietaj że jestesmy z Toba niexzaleznie od decyzji
medeuska jeszcze Cie matka natura zaskoczy:-)ja przed ciazami mialam 75B i to małe,moja mama nas karmiła tylko 3miesiace a ja byłam taka zarta ze po 2tyg musial;a mnie dokarmiac.ja Pauline tez karmilam w sumie 3miees,a zaczelam dokarmiac po 6tyg bo co godzine krzyczala jesc (a oba cycki oproznila).z Weronika juz bylam madzrejsza,chociaz zalozylam sobie ze bede karmic pol roku i tak bylo.ale teraz juz wiedzialam co robic zeby miec wiecej pokarmu-ze trzeba duzo pic i mleko niekoniecznie,ze sa harbatki mlekopedne itd.i mialam cyce jak balony zaraz po porodzie co widac na zdjeciu na nk w czerwonej bluzce:-)
...
u mnie tez obylo sie bez bolu
ale nadal mam zatrucie bo sie okazalo ze mam poczatki zgorzeli-czyli jak mnie zab cmil to w sama pore poszlam do sadyty:-):-):-)
za 2 tyg kolejna wizyta
no
musze się pochwalić wracałam z ferajną z placu zabaw i znalazłam 100 złale jestem happy
bo w portfelu pustki a tak będzie na zakupy
hm.. to nie wiem dlaczego tak mało schudłaś...meduska pytałaś ile ważyłam przed tą dietą no coś koło 100no ale żeby lepiej wyglądało to lekko ponad 90
ale po dzisiejszych rozmowach w toku to na kolacje miałam jabłko i 2 szklanki wody jedna zamiast sexu druga na trawienie![]()
Ja to się zacięłam na 18, nie mam pomysłu na ten durny szyfr, póki co sobie odpuściłam, jak bede mila sily to sie za nią wezmę, a teraz tkwię na zagadkach graczy, a w sumie na jednej, która mi przypadła do gustu i nie daje mi spac po nocachMoja Klaudia rozwiązał dziś zagadkę z 16 poziomu.Ja przy niej wymiękam.
Niby mnie dopinguje,ale ja tyle samozaparcia nie mam i do tego cierpię na brak czasu.![]()
Trzymam kciuki kochana!!!!!Hejka dziewczęta
Zrobiłam rozpiskę diety cud od Medeuski na lodówkę, a teraz czekam na brzydulę
Od jutra dieta