reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka dziewczęta

Zrobiłam rozpiskę diety cud od Medeuski na lodówkę, a teraz czekam na brzydulę
Od jutra dieta

Witam z rana:tak:

Ja już po śniadanku, trochę sobiejeszcze polezałam jak Pati poszedł do szkoły, jużmi się leżec nie chce, boli mnie wszystko..:tak::-D
Aleksia kochana wspołczuje.nie pomoge ale pamietaj że jestesmy z Toba niexzaleznie od decyzji

medeuska jeszcze Cie matka natura zaskoczy:-)ja przed ciazami mialam 75B i to małe,moja mama nas karmiła tylko 3miesiace a ja byłam taka zarta ze po 2tyg musial;a mnie dokarmiac.ja Pauline tez karmilam w sumie 3miees,a zaczelam dokarmiac po 6tyg bo co godzine krzyczala jesc (a oba cycki oproznila).z Weronika juz bylam madzrejsza,chociaz zalozylam sobie ze bede karmic pol roku i tak bylo.ale teraz juz wiedzialam co robic zeby miec wiecej pokarmu-ze trzeba duzo pic i mleko niekoniecznie,ze sa harbatki mlekopedne itd.i mialam cyce jak balony zaraz po porodzie co widac na zdjeciu na nk w czerwonej bluzce:-):rofl2:

...

u mnie tez obylo sie bez bolu:-D:-D:-D
ale nadal mam zatrucie bo sie okazalo ze mam poczatki zgorzeli-czyli jak mnie zab cmil to w sama pore poszlam do sadyty:-):-):-):rofl2:
za 2 tyg kolejna wizyta
Zobaczymy:tak:

no
musze się pochwalić wracałam z ferajną z placu zabaw i znalazłam 100 zł:tak::tak::tak::tak::tak:ale jestem happy:happy::happy::happy::happy:bo w portfelu pustki a tak będzie na zakupy:tak::tak::tak:

Podziel się:-D:-D:-D:-D

meduska pytałaś ile ważyłam przed tą dietą no coś koło 100:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no ale żeby lepiej wyglądało to lekko ponad 90:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ale po dzisiejszych rozmowach w toku to na kolacje miałam jabłko i 2 szklanki wody jedna zamiast sexu druga na trawienie:rofl2::rofl2::rofl2:
hm.. to nie wiem dlaczego tak mało schudłaś...:sorry:
Noooo ta babka co miała ponad 200 kg to szoooook:szok:

Moja Klaudia rozwiązał dziś zagadkę z 16 poziomu.Ja przy niej wymiękam.:szok::szok::szok:
Niby mnie dopinguje,ale ja tyle samozaparcia nie mam i do tego cierpię na brak czasu.:wściekła/y::wściekła/y:
Ja to się zacięłam na 18, nie mam pomysłu na ten durny szyfr, póki co sobie odpuściłam, jak bede mila sily to sie za nią wezmę, a teraz tkwię na zagadkach graczy, a w sumie na jednej, która mi przypadła do gustu i nie daje mi spac po nocach:tak::-D

Ale o niej to ja juz tu kilk arazy pisaalm, nie bede sie powtarzac ciagle bo bedziecie mnie mialy dosc...:-D:-D:-D:-D

Hejka dziewczęta

Zrobiłam rozpiskę diety cud od Medeuski na lodówkę, a teraz czekam na brzydulę
Od jutra dieta
Trzymam kciuki kochana!!!!!:tak::tak::tak:

Ja chyba sobie wskocze do wanny zaraz:tak:

Potem trzeba by jakies pranie wstawic...:tak:

a ja mam luz teraz
moj m powiedzial ze zabiera mlodego poplywac na stawki lodka ktora mu kupil...
wlasnie sie szykuja do samochodu
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a wczoraj zasnelam nawet nie wiem kiedy tylko kolo 4-5 obudzilam sie i nie umialam zasnac :eek::eek::eek::eek:

reklama
patrysia i zapomniałam w końcu o tym zamówieniu..:-( teraz już pewnie za póżno, co?:-p

A wogeóle mam propozycje.. za 2 tyg, niecałe w niedziele jest karaoke w Ambasadzie, to jest 3.05. może przyjedziecie ze swoim? :tak: Zstawisz małęgo rodzicom a my zaszalejemy:tak::tak::-D:-D:-D

Do góry