reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale mysmy wrucili do domu na noc tylko ona spala w dzien od 10 do 12.20 potem obiadek spacerek do tesciowej ,potem tam pobrykala i spowrotem do domu kolo18.30 wracalismy,a potem juz wczesniej pisalam
ale dzis jej zrobie ja psikusa i ja rozporzadze kiedy do dzemki :mad: :p

a tak pozatym to nawet ladny dzionek sie rozpoczol ale chyba zimny choc slonko troszki swieci ::) :p :p

reklama
oooo chyba moja krolewienka sie  budzi bo juz slysze jak leci???

no  juz ja przebralam i sie teraz domaga jedzonka to lece jej zrobic.......

.

no to ja przepraszam ze moze pomyslalas Izabellka ze niezrozumialas ale hyba jestem lekko przytlumiona bo wlasciwie od 4.30 jestem na czuwaniu,bo juz o 6 musialam sie podniesc zeby syna do szkoly wyprawic :angel:

no  juz toska sie najadla ,teraz lekko ogarne domek,pranko sie juz konczy i w rejs do siostry uderzamy,a co ,przeciez niebedziemy siedziec w domku!!

no no no ,wlasnie ,a juz mi sie tak kilka razy zdarzylo!!! wiec teraz to juz podswiadomie to mi sie robi ze czuwam :p
ale musze jakos ....dalej przez dzien caly funkocjonowac....wiec zaraz jak sie tylko podnosze z lozka to odrazu woda na kawusie ::) :laugh:......a potem juz troche lepiej

witam! dzionek z za okna wyglada super!!!!!!!!!! ale pewnie zimno jak nie wiem! wczoraj mialam gosci i ogladalismy zawody w jedzeniu na czas! oczywiscie wygral ten chinczyk czy jak mu tam ;) ale myslalam ze to dluzej trwa a tu godzina gadania i 5 minut jedzenia!

hey dziewuszki:)
nio wyspałam sie dzis a juz wam pisze przepis kaszubski makaron

makaron ugotowac jak wystygnie podsmarzyc na skwareczkach,dodac jajko lub 2(zalezy ile makaronu)mieszac az sie jajo zetnie i dodac koncentratu(kto ile lubi) ;D i makaron zrobiony do jedzonka :laugh:

oj no pogoda wyglada ze bedzie super ale narazie jest wiatr

reklama
Do góry