reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Luna to straszne co piszesz;(

Ja mamdzis na obiad zupe z kapusta pekinska i koperkiem
moze jeszcze gofry zrobie jak mi sily starczy .bo jeszcze kurze,lazienka i zmywanie....
przez to orezczenie zalapalam dola,i pogoda od dupy....
kurna no 150zł piechota nie chodzi a ja mam dziury w portfelu...:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
witam sie przy popołudniowej kawce:-)
dzis sobie pospaałam do 9 ,pozniej sie wzielam za ogarnianie domu bo ygaladało jak pobojowisko.
posprztalam tone prasownaia i poukladalam w szafkach i zeszlo mi sie z tymdlugo.
dkurzylam umylam podlogi,jak wypije kawe to musze poscierac kurze bo po kupe pylu na meblach
wlasnei dzwonil P-nie dostlismy orzeczenia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to ze dziecko musi do konca zycia brac leki tzn ze jest zdrowe tak?????????????

pytanie do Dowikly-pisalas ze Tobie tez odrzucili za pierwszm razem-moglabys mi powidzeic czy jak zlozylas odwolanie to stawalas ponownie na komisji czy obeszlo sie bez?
moglabys mi podpowiedziec jak napisac takie odowolanie?
bo w takich komisjach siedza ludzie ktorzy nie wiedza nic o tym maja zdrowe dzieci itd:wściekła/y:Odwoluj sie do skutku
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kobitki, jak gotujecie botwinke??
niestety nie gotuje tego:no:
Czesc dziewczyny. My nadal chore:-( Noemi spi, a mama leczy sie aspiryna i komputerem :-)

niezle:-D:-D:-D

zmiany;-)

No ale wkrotce urodzisz i po skurczach bedzie :tak: chlopca czy dziewczynke? Bo nie jestem w temacie:sorry:
leczcie sie a komp to najlepsza tabletka:rofl2:
No to dziewczynki juz nie spia:no::no::no:za długo to niepospaly:no:no i humorki maja złe:no:
Moze bola Je brzuszki bo od samego rana caly czas jadly i jadly:szok::-D
no tak moze i z przejedzenia:eek:
Słuchajcie, a ja dziś poszłam na łatwiznę i zamiast gotować obiad - kupiłam go :-D
W sklepie niedaleko sprzedają takie gotowe rzeczy no i kupiłam pulpety w sosie koperkowym. :tak: Ciekawe, czy m da się nabrać, że to moje :-p:-p:-p
no to powodzenia heheh najlpeiej nic nie mow tylko po zjedzeniu zapytaj czy bylo smaczne:-D
A tak w ogóle to chciałam sprostować, że mandat jest za przekroczenie szybkości, a nie za brak zmiany prawka! :-p Złapał mnie jakiś radar. :zawstydzona/y: Dobrze, że nie w Łodzi, bo tu to czasem naprawdę potrafię porządnie przekroczyć prędkość, jak mnie ktoś wkurzy :zawstydzona/y:
A pan policjant wczoraj zapukał, m mu otworzył drzwi, a ten mówi, że poszukuje pani ... ..., która jest podejrzana o popełnienie przestępstwa. :szok: No więc mój m zbladł... :-D Na szczęście pan policjant szybko wyjaśnił w czym rzecz. :-D
ile przekroczylas?
Anabuba, nie urodzę za wczesnie :-p im blizej odstawienia fenoterolu tym mam większe przeświadczenie, że przenosze ze 2 tyg :baffled: A pozatym w sobotę wybieramy sie do znajomych, zamierzam być jeszcze na chodzie i w dwupaku :-D

no ja tez mialam miec wczesniaka a przenosilam wiec moze jak odstawisz to tez przenosisz:rofl2:

MY juz po obiadku
Laura jest na drzemce ale ciagle ja slysze
A ja powinnam zaczac pakowanie bvo jutro popoludniu tzn kolo 12 bedziemy wyjezdzali do Polski na tydzien wiec trzeba wziasc troche ciuchow.No i mleko musze kupic bo w PL nie ma tego co Laura pije:baffled:
No nic bede z doskoku bo musze po obiadku ogarnac i zacac chcociaz ciuchy znosic na kupki do torb:rofl2::laugh2:

ANABUBKA
Wybacz:zawstydzona/y:
Jak złozyłam odwolanie to mi przysłali na powtorna komisje:tak:Poszłam tam z Dominikiem ale nie byl nawet badany:no:Pytała sie mnie co Jemu jest i na co mam niby dostac to orzeczenie:szok:Powiedziałam jej co i jak i mi powiedziała ze orzeczenie dostane i mam czekac na decyzje:tak:

Ale ta komisja była juz całkiem w innym miejscu i inni lekarze oczywiscie

no ciekawe
widac uznaly ze Weroniak jest zdrowa-tyle ze gdyby nie dostwala lekow od razu bylaby uposledzona:-:)-:)-:)-(
a na co Dominik mial orzeczenie?

bede skaldac Paulinie na komisje-w czerwcu i jak jej nie dadza to chyba do gaety napisze!!!

Luna to straszne co piszesz;(

Ja mamdzis na obiad zupe z kapusta pekinska i koperkiem
moze jeszcze gofry zrobie jak mi sily starczy .bo jeszcze kurze,lazienka i zmywanie....
przez to orezczenie zalapalam dola,i pogoda od dupy....
kurna no 150zł piechota nie chodzi a ja mam dziury w portfelu...:-:)-:)-:)-:)-(
A co Tobie napisali???
Mi napisali ze nie dostane orzeczenia bo mały jest w 100% samodzielny i nie potzrebuje zadnej pomocy w niczym:szok::szok::szok:
A na pierwszej komisji to nie czytali zadnych opinii od lekarzy tylko sie pytali czy sika na nocnik i czy sam je,co mowi i takie tam:szok::szok::szok:A dziecko mialo alergie wielonarzadowa i zespol zaburzen wchłaniania

no ciekawe
widac uznaly ze Weroniak jest zdrowa-tyle ze gdyby nie dostwala lekow od razu bylaby uposledzona:-:)-:)-:)-(

bede skaldac Paulinie na komisje-w czerwcu i jak jej nie dadza to chyba do gaety napisze!!!
A to była pierwsza komisja czy po odwołaniu???Ja Im wyrypalam takie odwołanie ze szok:szok::szok::szok:

A co Tobie napisali???
Mi napisali ze nie dostane orzeczenia bo mały jest w 100% samodzielny i nie potzrebuje zadnej pomocy w niczym:szok::szok::szok:
A na pierwszej komisji to nie czytali zadnych opinii od lekarzy tylko sie pytali czy sika na nocnik i czy sam je,co mowi i takie tam:szok::szok::szok:A dziecko mialo alergie wielonarzadowa i zespol zaburzen wchłaniania

dowiem sie za chiwle bo P tylko powiedzial ze nie przyznali.
skoro inna komisja to jest szansa ze doatniemy

no ciekawe

A to była pierwsza komisja czy po odwołaniu???Ja Im wyrypalam takie odwołanie ze szok:szok::szok::szok:
Zreszta mialam opinie ze szpitala i od wielu lekarzy
Ale podobno 90% odrzucaja na pierwszej komisji z mysla ze ludzie nie beda sie odwolywac:no:
Ja tez chcialam popuscic i nie chcialo mi sie isc na powtorna komisje ale dobrze ze poszłam

reklama
Do góry