reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

10 stron chyba nie dam rady ::)
bylismy 9 km od Ilawy pod domkeim ze znajomymi, cisza jeziorko, łódka i lowienie rybek; hustawka przy stole; sniadanie przy olbrzymim stole na dworze; mnostwo kwiatkow i trawki do biegania; gril na dworze i kominek w srodku :) jak ktos jest zainteresowany, to polecam i odpowiem na pytania; mam zdjecia pomieszczen ;) wygoda w srodku; 120 za dobe!!! 2 pokoje salon aneks kuchenny i lazienka; lodowka pralka superrrr!!!

reklama
To super sobie odpoczęłaś, my jeśli wypali to za 2 tygodnie jedziemy z małą do Włoszech na tydzień (do mojej siostry) i będziemy nad samym Adriatykiem. Teraz tylko się modlę żeby wypaliło

Witam mamy!!!
My mamy do wyboru spedzenie wakacji u rodziny w Czechach lub w Niemczech ale jednak wybralismy ze pojedziemy na wakacje na nasze Mazury za 2 tygodnie bo mamy tam swoja dzialke tzn nie nasza ale mojego taty i jednak beda one nad woda bo u rodzinki to wody zadnej niet! Dzialeczke mamy nie duza ale 15 osob moze spac w domku ktory jest nad sama rzeka Krutynia gdzie jest splyw kajakowy.

czesc mamusie!
uz po sniadanku jestesmy :) pobudka o 5.30 !!! ale polezal nawet do 6.30 u nas cichutko! szok!!!
boje sie ze nie bede miala dostepu do bb, bo komp mi siada :(

POBUDKA PIĘKNY DZIEŃ JUŻ NASTAŁ :D

witam!
a ja mam dosc od 5 nosze małego na rekach bo sie drze. Pokłociłam sie z tesciowa bo znowu zasugerowała ze jesli nie mam cierpliwosci to po co nam dziecko i jak płacze to cos mu jest tak wiec powiedziałam jej ze nauczyła go na raczkach to teraz ja mam problem a nikogo nie ma wieczorem aby go uspic i w nocy w dzien to kazdy madry, ale pozniej juz to nie... nawet nie mam czasu zjesc sniadania a raka to mnie tak boli...

[DZIEN DOBRY BARDZO WITAJCIE W PIEKNY SLONECZNY DZIEN PTASZKI CWIERKAJA ,LISKI SIE RUSZAJA A WY......POBUDKA !!!!!! WSTAWC .......SZKODA DNIA!!!!!!/color]

TROCHE TO NIE WYSZLOTO PRZEBUDZENIE DLA WAS BO MYSLALAM ZE TO INNY KOLOR BEDZIE

Kunda no bardzo mi przykro z powodu tego ze Macio taki marudny :(...ale,moze juz dzis bedzie lepiej ,niezlosc sie tak wierze ze juz czlowiek niema sily no ....dobrze bedzie buski usmiechniete i buzi,buzi,i oki :D :D :D

Izabelka fajowo ze weked udany to dobrze ze spedziliscie go sobie rodzinnie :D

reklama
Justus nie złoszcze sie ale chwilami mam dosc

Macio to sie zrobił cwaniak, wczoraj jak bylismy na cwiczeniach to cały czas udawał wielkie zmeczenie i ziewał i skonczylismy wczesniej a jak wyszlismy to sie usmiechał i juz mu sie nie chciało spac :p

Do góry