reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry wszystkim a właściwie dobry wieczór:-) Nastał czas dla mnie , o jak miło:tak:. Zuzia ja mieszkam w domku i sobie chwalę mimo że dwa razy więcej sprzątania i wszędzie daleko, ( gwoli ścisłości jest to domek po moich rodzicach, mieszkamy z tatą , mam nie żyje) Całymi dniami jestem sama więc w miejscu innym niż rodzinnym na pewno dostałabym do głowy, za to mój mąż bidulek odczuwa to choćby w ten sposób gdy się kłócimy straszę go że kiedyś wywalę jego rzeczy przez okno i wymienię zamki w drzwiach. taka to ze mnie wredna baba:zawstydzona/y:Jeśli jednak mam być szczera trochę boję się , bo zapene zawsze to ja bardziej będę u siebie, i jeśli kiedyś coś się między nami naprawdę popsuje ta sytuacja może stać się przysłowiową kroplą wody

reklama
Witam :-)
Pogoda u nas pod psem :baffled::dry::-p:eek::-(. Chyba czeka mnie cały dzień w domu z moim rozrabiaką:baffled:.
Aga - zawsze jak piszesz, jaka jest u Was pogoda, to na drugi dzień to samo jest u nas. Możesz być naszą pogodynką;-):-D.
Mam problem, muszę kupić coś dla taty na urodziny (tgo już w piątek) i kompletnie nie mam pomysłu, jak co roku zresztą:-p. Może coś podpowiecie:confused:

Witam!
U nas choinka stoi i jeszcze postoi bo Macius nawet jej nie tyka wiec jest ok:-) A tak po za tym to Maciejka nauczyła sie schodzic z łózka i teraz ucieka juz po całym domu mały spryciaz:-)

Co do domu to my mieszkamy i teraz to juz bym nie chciała wrocic do blokow:-)

Witam:-) U nas tez pochmurno ale nie pada.Spalismy do 8:00.Jestem ciekawa bo na jednym watku o konczeniu karmienia piersia dziewczyna napisala ze pomogl jej w tym czosnek i ja chce tego sprobowac.Tylko nie stety bede smierdziala nim ale mi to nie przeszkadza.:-) :-) :-) Aby tylko pomoglo.:tak:

Witam :-)
Pogoda u nas pod psem :baffled::dry::-p:eek::-(. Chyba czeka mnie cały dzień w domu z moim rozrabiaką:baffled:.
Aga - zawsze jak piszesz, jaka jest u Was pogoda, to na drugi dzień to samo jest u nas. Możesz być naszą pogodynką;-):-D.
Mam problem, muszę kupić coś dla taty na urodziny (tgo już w piątek) i kompletnie nie mam pomysłu, jak co roku zresztą:-p. Może coś podpowiecie:confused:

OO to jak widac mam nastepny fach w rekawie!!:tak: ;-) :-D :-D :-D :-D

Zuzia my tez mamy problem z prezentem urodzinowym dla naszego znajomego, ktory jest w wieku mojego taty:tak:, lecz w koncu wymyslilismy:tak: . Poniewaz jego zona w krotce tez ma urodziny zafundujemy im kolacje w jakiejs dobrej restauracji z dowozka i przywozka, coby mogli troche sobie podpic:tak: ;-) :-D :-D :-D. Mam nadzieje, ze prezencik sie spodoba.

Mysmy tez dzisiaj troszke pospali,bo do 9wiatej:tak: Maly sobie raczkuje, po calym mieszkaniu i wlasnie znowu dorwal jakis kabelek komputerowy, nie no nie wytrzymam:szok: chyba ubije meza, jak sie tylko pojawi:wściekła/y: ....

Aga - pomysł super, ale w przypadku mojego taty, raczej nierealny (chyba ciężko byłoby go namówić). Ale ja bym taki prezencik chętnie przyjęła;-):-D:tak::-). Chyba kupię mu jakieś męskie pachnidło.
Właśnie rozmawiałam z moją mamą i fają rzecz mi powiedziała:
Faceci dojrzewają do szóstego roku, a potem tylko rosną.
Ale się uśmiałam:laugh2::laugh2::laugh2: i niestety to prawda:tak:.
Z roboty do mnie dzwonią, żeby przyjechać coś im pomóc, a mnie się tak nie chce.....:eek::dry::baffled:.

Moja mama tez zawsze mawia, ze chlopy sa jak dzieci, urodzilo sie dwoje, to i tak w sumie ma sie troje:tak: :-D :-D :-D Ale to prawda, jak czasami obserwuje, co moj maz malemu chce zapodac do jedzenia:szok: :szok: , to wymiekam:tak: :laugh2: :laugh2:

Faceci nigdy nie dorastaja:-) Ja ja obserwuje mojego to czasami rece opadaja ale coz widziały gały co brały:-)

reklama
Dziewczyny to swieta prawda z tymi facetami.Ja niestety tez mam duze dziecko w domu czyli dwoje:-) :-) :-) Ale i tak nie jest tak zle bo u mojej znajomej maz jej nawet nie wie gdzie ma skarpetki czy cokolwiek i ona rano wstaje i szykuje ubrania dla swoich dzieci i jeszcze dla meza.:szok:
A mam pytaNKO Ile dajecie swoim dzieciom pić:confused:

Do góry