reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Macio jak był mały to bardzo mało pił i juz zaczełam sie martwic ale lekarka powiedział ze moze nie potrzebuje bo w mleczku tez jest woda i mu wystarcza teraz to pija herbatki Hippa i soczki ale wody min nie chce:-( A pija roznie ok 200-300ml
Z kupka niekapka nie chce...kupiłam mu z aventu ale z tym twrdzym usnikiem i go wypluwa, musze kupic ten miekki moze wtedy sie przekona:-)

Ładne, my kupiliśmy coś podobnego pod choinkę, takiego motylka z czterema pisakami, ale on jest biały z czarnymi wzorkami (taka kolorowanka trójwymiarowa). Też potem wystarczy go wyprać. Na razie został raz pomalowany i leży;-):-D, niewyprany oczywiście. To te maskotki które znalazłaś są ładniejsze.
A z rzeczy które moja lubi najbardziej: to oczywiście wszelakie lalki i kucyki (w przedszkolu się nimi bawią), puzzle, ale już takie większe, różne rzeczy do skręcania, składania, malowania. A od babci dostała laptopa edukacyjnego i bardzo ją to wciąga, bo uczy się dodawania, literek, słów - już wcześniej miała hopla na tym punkcie, a ten laptop, to naprawdę super rzecz. Tylko wydatek już większy:-(.

Witam
Tak mi czas pędzi. Pozdrawiam wszystkie.
Witaj Anaconda, właśnie miałam pytać co sie z tobą dzieje.
Zuzia1 a może na prezencik jakieś ładne pióro, albo długopisik. My kupilismy dla teścia Parkera i był b. zadowolony. Albo np. ładne etui na okulary, jak używa.

Ach dziewczyny jak wam zazdroszczę, że zajmujecie sie w większości tylko dziećmi i domem. Tylko, a może AŻ !!! Ja do tego praca w domu i czsam mam dość, a tu jeszcze dzidzius w brzuszku, o którym czsami nawet zapominam myśleć, z nadmiaru zajęć. Ach maruda jestem. No ale koniec wolnego, muszę spadac
Pozdrawiam.

A domek z ogródkiem hmmm, narazie mam , ale wynajmowany.

Papapa.

No wlasnie Kunda dobry pomysl, moze z miekkim ustnikiem sie uda, bo nasz kubeczek tez raczej z tym twardawym i jak maly go sobie do buzi pakuje, to od razu go odrzuca i robi takie dziwne miny:szok:

Witam ,

dzis jakaś zalatana jestem ,czasu nie mam tu porzadnie posiedzieć ,

Mój chop to tez duze dziecko i moja tesciowa od małego go nauczyła że ma wszystko podane ,jedzenie ,ubranie itd,ale ja tępie to jak moge i ubrań w żadnym wypadku mu nie szykuje ,niech sam troche myśli ,jedzenie robie ,bo siedzę w domu ale sam sobie musi wziąść ,ogólnie to duze dziecko i tyle,niesadze zeby kiedyś dorósł:no: :no: :baffled:

Ide obiad zrobić ,:tak: :baffled:

Faceci to wogole inna rasa...ja po remoncie kuchni wyjechałam i zaraz telefon...kochanie cukier sie skonczył w cukiernicy gdzie dałas torebke...itp...no bo takie trudne było otworzyc szafki włorzyc głowe i zobaczyc co w danej jest...no ale mezczyzna na takie proste rozwiazanie nie wpadł:-) :-) :-)

Wlasnie moje dziecko zasnelo i nawet nie upominala sie o cyca i nie bylo wcale placzu.Polozylam sie a ona polozyla sie obok mnie i zasnela.

reklama
Tak tak Iwonka oby tak dalej ,wyrób sobie taki rytuał związany z drzemka i trzymaj się go ,córka będzie wiedzić ,czego może sie spodziewać ,i będzie ze spokojem to przyjmowac:tak: :tak: :-)

Ale miałam dobry obiadek ,zrobiłam devolaje z pieczarkami w środku ,:-p :-p i surówaczke :tak: :-p

I mam zamiar kupić sobie taki sprzet do hodowania kiełków ,u nas w sklepie się takie coś pojawiło i nasionka tez sprzedają :tak: znacie sie może na kiełkach:confused: :confused:

Do góry