reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry u nas pogoda paskudna, cały dzień mzawka, więc siedziałyśmy w domu, dzidzia nawet miała humor, o dziwo. Mąż wyjątkowo miał wolne więc szybko ogarneliśmy dom i cały dzień spędziliśmy wspólnie, Łukasz nawet nie siedział przed komputerem co się często nie zdarza :-) słowem dzień minął bardzo przyjemnie:-)
A jutro będziemy dzwonić do pradziadków Julki z okazji ich święta

reklama
U małych dzieci zdecydowanie pasta bez fluoru.
Zreszta kiedys czytałam artykuł na temat fluoru i podobno według jakichs tam badań stosowanie fluoru jest niebezpieczne dla organizmu i bardzo trzeba uważac z jego ilością. Dlatego tak ważne jest żeby dzieci nadzorować ile tej pasty zużywają. A jak sie okazało past bez fluoru dla starszych dzieci u nas np. nie znalazłam :(

U nas był pracowity dzieonek - duże zakupy, ciasto na jutro... potem sprzatanie, prasowanie - jak to w sobotę ;-)

Także padam! Idę spać. Dobrej nocki!

dla
Karolinki
najlepsze zyczenia
z okazji
skończenia 5 lat !!!!
11111115gc.gif

aga
wszystkiego najlepszego
z okazji imienin!!!
5555552is.gif
5555552is.gif
5555552is.gif

DLA KAROLCI
Kolorowych snów,
uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół,
i wesołej rodzinki życzy Ci...

witam
u mnie pogoda kiepska chociaz swieci słonko ale tez wieje,i to dosyc mocno wiec dzis nastepny dzionek w domku chyba ze moj maz nie wroci do 13.00 to niestety bede musiała ubrac małego i jechac na stara dzielnice do pracy mojej mamy:dry:
a nie bardzo mi sie chce w taka pogode i to jeszcze z niunkiem:wściekła/y: normalnie zatłuke mojego meza,dzis miałam jechac na łyzwy z kumpelami a go jeszcze nie ma z nocki:wściekła/y:

Hej:-)
Aga - wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-):-):-):-):-).

Dziękuję w imieniu Karolinki za życzenia:-). Właśnie powinnam coś robić w kuchni, bo prawie nic nie zrobione, ale musiałam jeszcze na chwilkę do Was wpaść:-D. Wczoraj mojej dziewczynie przekłuliśmy uszka i kupiliśmy śliczne kolczyki. Teraz jest bardzo zadowolona:tak:, ale trochę płaczu było. Z niej jest straszna panikara i boi się wszelkoch igieł i tym podobnych;-). To teraz już pądzę, ale postaram się wpaść wieczorkiem.

reklama
Do góry