reklama
oj a moje dziecko jeszcze nie spi
dziewczyny dzieki za słowa otuchy,no ale nie stety musze wrucic do niej
poniewaz mam tylko miesiac na wyprowadzke a zeby wynajac to wszedzie chca kaucje w granicach 3 tys:-( a ja nie mam zeby teraz wylozyc,w sezonie to bym sie nie martwila....tu mialam dobrze bo tylko za oplaty,a jak bym wynajela to musiala bym kaucje zaplacic do tego wynajem najmniej 600zl i oplaty to by mnie kosztowalo nawe do 1,500zl
a u mnie zaczol snieg sypac a mroz to straszny
ide zaraz sie kapac i sie klade lulu

dziewczyny dzieki za słowa otuchy,no ale nie stety musze wrucic do niej

a u mnie zaczol snieg sypac a mroz to straszny
ide zaraz sie kapac i sie klade lulu
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam!:-) Mnie zasypalo i pada nadal
:-) Robert od samego rana odsnieza podworko
Bo klienci nie dojda do nas
Nie wiem jak na ulicy a raczej chodnikach wyglada sytuacja
Musze dzis ulepic przed oknem wielkiego balwana,o ile sie da
:-) ale nie mam marchewki

zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Witam z rana:-)
U nas ciężki wieczór był. Mały poszedł ładnie spać, ale o 20.30 się obudził z wielkim płaczem i musieliśmy go nosić na rękach, a on taki jakiś nieprzytomny był, zasypiał na chwilę i znowu się budził z płaczem i tak do 22.30. Potem już ładnie spał. Pierwszy raz musieliśmy go tak nosić, bo on nawet kolek nigdy nie miał
. Mój mąż stwierdził, że to po Eurespalu i chyba ma rację. Od dzisiaj mu go nie będę dawać i zobaczę, czy się poprawi. Wczoraj zresztą cały dzień był jakiś dziwny
. Do tego ma straszny katar i nawet cycusia nie chce.
Co do jedzenia, to mam pytanie do mam starszych maluchów. Od kiedy dawałyście jedzonko z glutenem
. Według kalendarza żywienia możne zacząć w 10 m-cu, więc teoretycznie mogłabym już wprowadzić
.
Jajek jeszcze Kuba nie dostaje, nawet żółtka, będziemy czekać jeszcze z miesiąc. Z jogurtami też jeszcze trochę poczekamy.
U nas ciężki wieczór był. Mały poszedł ładnie spać, ale o 20.30 się obudził z wielkim płaczem i musieliśmy go nosić na rękach, a on taki jakiś nieprzytomny był, zasypiał na chwilę i znowu się budził z płaczem i tak do 22.30. Potem już ładnie spał. Pierwszy raz musieliśmy go tak nosić, bo on nawet kolek nigdy nie miał

Co do jedzenia, to mam pytanie do mam starszych maluchów. Od kiedy dawałyście jedzonko z glutenem

Jajek jeszcze Kuba nie dostaje, nawet żółtka, będziemy czekać jeszcze z miesiąc. Z jogurtami też jeszcze trochę poczekamy.
aga29
Fanka BB :)
Dzien dobry, u nas tez troszke sniezku nasypalo i jest mrozik
:-) W koncu czuc zime.
Zuzia mysmy delikatnie wprowadzali gluten juz w 9 miesiacu, ale jeszcze bez chlebka. Maly dostawal troche kluseczek, kaszki z glutenem i wtedy zaczelismy tez wprowadzac pol zoltka mniej wiecej co 2-3 dni
Wszystkiego Najlepszego dla Kubusia z okazji ukonczenia 9ciu miesiaczkow
Iwonka u nas tez tak jest z oknami, trzeba po prostu czesto wietrzyc i ewentualnie odszczelnic
Jak kiedys kupie dom,to zaloze sobie okna drewniane

Zuzia mysmy delikatnie wprowadzali gluten juz w 9 miesiacu, ale jeszcze bez chlebka. Maly dostawal troche kluseczek, kaszki z glutenem i wtedy zaczelismy tez wprowadzac pol zoltka mniej wiecej co 2-3 dni

Wszystkiego Najlepszego dla Kubusia z okazji ukonczenia 9ciu miesiaczkow

Iwonka u nas tez tak jest z oknami, trzeba po prostu czesto wietrzyc i ewentualnie odszczelnic

reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wszystkiego najlepszego dla KUBUSIA!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Podziel się: