reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
... bo codziennie, jak by zmęczony nie był, zajmuje się synem po 2-3 godziny nawet. Zawsze pomaga mi kąpać małego, do niego należy wieczorna zmiana pieluchy i przebranie dziecka w piżamkę, bawi się z synem, gdy ja podprawiam obiad, czy gdy chcę mieć pół godzinki na forum.
:-) Naprawdę nie mogę narzekać :)

Leika , chwała twojemu mężowi!;-)Mój też długo pracuje a jak jest w domu , loguje się do pracy przez net, tyle że jego codzienne bycie z Julcią ogranicza się do półgodzinnej zabawy w husiu, husiu, chowanego, ganianego a potem na nowo ja przejmuję dzidziusia.
Ewcia mój mąż też jest zadowolony z tego że siedzę w domu i też chciałby już drugie dziecko a ja coraz częściej myślę o powrocie do pracy.

WITAJCIE
Nareszcie mam chwile czasu zeby posiedziec na forum, caly tydzien praca, dom, dzieci pracuje zaledwie dwa tygodnie ale juz mam dosyc, gdyby nie to ze firma w ktorej pracuje jest solidna i ma super zaplecze socjalne to chyba bym juz zrezygnowala, no ale coz takie czasy- pracowac trzeba.
Czytalam wasze opinie na temat syrobu Eurespal no wiec ja musze powiedziec ze odkad wyszlam z malym ze szpitala caly czas stosuje ten syrop (tak nam kazal lekarz) i nie narzekam, przypuszczam ze kazdy na kazdy organizm ten syrop oddzialuje inaczej
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MAM I ICH DZIECIACZKOW

Hej

ale u nas pogoda ,padał wczesniej deszcz i chlapa nieprzecietana jest :no: takiej zimy nie lubię :no: :baffled:

Mój tez zadowolony że ma kure domowa ,a jak ze inaczej:tak: :dry: :happy: a mi juz powoli wychodzi to bokiem ,ale niedługo wychowawczy sie kończy i chce iść do pracy ,a mąż oczywiście na drugie dziecko mnie namawa ,mówi ze sobie bede w domku siedziec przynajmniej ,ale ja narazie nie chce drugiego skarba ,moze później tak za dwa lata ,najpierw Emi musze porzadnie odchowac :tak: :-)

A u mnie prawie caly dzien padal wielki gruby snieg a teraz zaczal padac deszcz ze sniegiem:wściekła/y:
Moj Robert czasem zajmie sie dzieckiem ale bardziej wtedy kiedy mu to za sugeruje:dry: Zawsze zmeczony itd ale codziennie z 1,5 godziny sie wscieka z Vannesska az ta ledwo zipi:tak: :-) Nie raz mu powiem ze tez bym czasem tak chcial wyjsc sobie rano do pracy i wrocic po poludniu,obiad pod nos podstawia i potem lezakowanie i tak w kolko..

Ale be pogoda...
U mnie cały dzień pada,chlapa nieziemska,nawet już powoli czarno się robi na drogach. Ja z mężem na skype zawsze gadam w niedziele i dzisiaj też gadałam. Miło tak chociaż na skype,prawie jak na żywo.
Raz w tygodniu,a czasem się zdarza,że codziennie gadamy,to wtedy serducho się raduje.
Pozdrawiam.

Czesc,
my dzisiaj bylismy 3 godziny w wodnym raju i Eryk hasal sobie w wodzie, a ja tez poplywalam 2 godziny. Mam nadzieje, ze nie bede miala zakwasow:tak:
U nas dzisiaj pogoda pod psem, caly czas leje, zima wiec jak sie szybko zaczela tak tez sie skonczyla:no: .
No dziewczyny, to wy gospochy jestescie:tak: U mnie gotuje maz, ja czasami, jak mnie cos najdzie;-) Chce juz wrocic do pracy, bo siedzienie w domu mi nie sluzy:tak: ;-)

Dzis kupilam kolejne mleko modyfikowane,tym razem Bebiko bananowe i moje dziecko je wypilo:szok: :tak: :tak: :-) Mam nadzieje ze te mleko pic juz bedZie:tak: A przed chwilka zjadla dwie miski makaronu:szok: Tak lubi:tak: :-) U nas caly czas pada deszcz teraz i jest +1 stopien.Jak w nocy zlapie mroz to bedzie lodowiskooooo:baffled:

reklama
Witam,

u nas pogoda również fatalna- pada. Dziewczyny ja również jestem kurą domową z wyboru i jestem zadowolona. Nie wyobrażam sobie teraz powrotu do pracy. Nie mogłabym zostawić synka z opiekunką na osiem godzin. Byłabym bardzo nieszczęsliwa i męczyłabym się w pracy, marząc o powrocie do domu. Muszę się przyznać, że ja nawet wolę "siedzieć" w domu razem z dzieckiem. Chociaż pracę miałam niezłą, to teraz jestem szczęsliwsza, spokojniejsza i bardziej zadowolona, bo żyję bez stresu, który towarzyszy pracy zawodowej.
Pozdrawiam wszystkie kury domowe:-) :-) :-)

Do góry