reklama
aga29
Fanka BB :)
Dzien dobry, ja juz na nogach od 6
bo mialam wazne spotkanie. Eryk wlasnie wstal, spal bardzo dlugo, ale troche marudzi przez zabki bidulek:-(
Zuzia bardzo chetnie dam Ci cos do prasowania, bo tez mam kupe tego
;-)
Ide sobie zrobic cos na sniadanko, bo siedze o pustym zoladku

Zuzia bardzo chetnie dam Ci cos do prasowania, bo tez mam kupe tego

Ide sobie zrobic cos na sniadanko, bo siedze o pustym zoladku

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam! A ja dopiero teraz bo czytalam na Onecie artykul Porod ekstremalny i odpowiedzi na to.Spalismy do 7:00 a Vanesska tak sie obsrala za przeproszeniem ze przy okazji musialam zdjac swoja posciel do prania po przewinieciu jej.Dzis juz wstala w lepszym chumorze i goraczki nie ma.Nie wiem co to bylo ale trzymam reke na pulsie.
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Już po prasowaniu, uffff
, znowu przez jakiś czas będzie spokój;-).
Iwonka - dobrze, że mała lepiej się czuje. Moja Karolcia też już tak miała kilka razy, tzn. miała gorączkę i żadnych innych objawów przez 1-2 dni, a potem znowu wszystko wracało do normy
.
U nas dzisiaj znowu sypie śnieg, ale na szczęście nie wieje. Muszę kiedyś po południu podjechać do pracy, ale tak mi się nie chce
, jeszcze teraz, jak jest tak ślisko
.

Iwonka - dobrze, że mała lepiej się czuje. Moja Karolcia też już tak miała kilka razy, tzn. miała gorączkę i żadnych innych objawów przez 1-2 dni, a potem znowu wszystko wracało do normy

U nas dzisiaj znowu sypie śnieg, ale na szczęście nie wieje. Muszę kiedyś po południu podjechać do pracy, ale tak mi się nie chce

reklama
Podziel się: