reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dwie godziny temu wyszła ode mnie koleżanka, ale się nagadałyśmy!:tak: Od czasu do czasu fajnie jest spotkać się z taką właśnie psiapsiółą;-)
Dzidzia śpi ,mąz ogląda telewizję. Jest wściekły bo dziś przyszła do nas umowa w sprawie zakupu ziemi pod garaż na kwotą pow 10.000 a są to zaledwie skrawki ziemi:szok: z drugiej jednak strony od początku wiedzieliśmy o jaką kwotę chodzi więc po co się wściekać

Witaj Sewa ! Widzę że słomianych wdów ci u nas pod dostatkiem:-) Ja jestem prawie słomiana bo mój Łukasz do pracy dojeżdża codziennie osiemdziesiąt km i cały dzień nie ma go w domu.
Nasze dzieci są w tym samym wieku.Julcia urodziła się 21.06 2005.:tak:

reklama
Witam :-)
Trochę mnie nie było i już widzę, że mam ogromne zaległości:szok:. Przedwczoraj wieczorem dopadła mnie i męża grypa żołądkowa i cały wieczór na zmianę kursowaliśmy do kibelka:eek:. A wczoraj byłam tak słaba, że nie miałam sił siadać do kompa. Do tego gorączka ponad 38 stopni:-p i byłam połamana, jakby mnie czołg przejechał. Już nawet myślałam, że to zwykła grypa:baffled:. Na szczęście dzisiaj jest już dużo lepiej, nawet coś jem:cool2:.
To teraz idę poczytać, co naklikałyście;-).

O jejku, chyba z 17 stron musiałam przeczytać:szok::szok::szok:. Co do kłótni, to my kiedyś kłóciliśmy się częściej, teraz to nawet czasem się zastanawiamy, jak to jest, że już prawie się nie kłócimy:-D. Może to przychodzi z czasem:confused:. A kochamy się nadal i nie wyobrażamy sobie np. mieszkać z dala od siebie. Dlatego współczuję wszystkim, którzy mają drugą połowę daleko od siebie:-(.
Sylwia - piwko było pyszne;-):cool2::cool2::cool2:.
Noelia - gratulacje dla Emilki:-). Teraz może być tylko lepiej:tak:.

cześć

Zuzia to sie nacierpiałaś ,taka grypa żałądkowa jest okropnie dokuczliwa ,wracaj do zdrówka szybko i do nas:tak: :-D :-D

Dzięki za gratulacje dla Emi ,musze jej koniecznie przekazać :tak: ciekawa jestem co bedzie dziś ,mam nadzieje że to nie był przypadek:confused: :happy:

A ja nie wiem co z walentynkami dziś ,najchetniej to bym na basen pojechała:tak: może pomysł niezbyt walentynkowy ale za to barzo przyjemny:-)

U nas nawet nie ma się co rozpuszczać;-). Właśnie dałam małego spać i muszę trochę ogarnąć mieszkanie, bo od dwóch dni nie robiliśmy kompetnie nic:szok:. Nawet nie zmywaliśmy:-p i nie ma już czystych łyżeczek:-D. Ale mówię wam, nie byłam w stanie kiwnąć nawet palcem.
Nikita - zapomniałam napisać, że oglądałam Twój śliczny brzuszek:-). Koniecznie pochwal się, co w nim jest (chłopiec czy dziewczynka) jak już się dowiesz:tak:.

reklama
Witam! Tak to prawda w Wawie wszystko sie rozpuszcza.Jak to dobrze ze to juz polowa lutego i coraz blizej do wiosny!:-) :-) :-) :cool2: :cool2: :cool2:

Do góry