reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek !!!

Kobitki chore zdrowiejcie szybko.
U mnie pada,pada,normalnie katastrofa,już bym wolała mrozy.
Ja ide robić śniadanko i umyć głowe,bo jade odebrać babic książeczkę.
Na sniadanko matu chce tosta,not o muz robie,narazie.

reklama
HAPPY VALENTINE'S FOR EVERYONE

a KWIATKI DLA WAS KOBITKI
z(64).gif

A u nas normalnie wiosna:tak::cool2::cool2: i dobrze. Z mężem kłócimy się średnio często. Zazwyczaj jest to krótka wymiana zdań a potem ja mam "focha" jak to mówi Łukasz .W tym czasie miewam nawet ochotę go wyeksymitować , dreżni mnie wszystko co robi a jak się już pogodzimy ( tak może pół godziny później) miłość wraca ze zdwojoną siłą. :-p i wtedy nie wyobrażam sobie że mogłoby go nie być. Szczerze mówiąc najbardziej podoba mi się nasz związek tak zaraz po kłótni, więc w pewnym sensie im częściej się kłócimy tym lepiej;-)
Dziewczyny jak planujecie spędzić walentynki:confused:

kjhkhj5hd.png

Nie mogłam się oprzeć i troszke to nawklejałam obrazków.:-)

Ja spędzamw domku,fajnie siedząc prze tv z synem.:-(

hej

tylko sie przywitam, bo mala czai sie obok zeby wyłaczyć kompa :baffled:

a dziś taki jakiś dzień że tylko spać, wiec nie wiem co dzis bedziemy robić, pewnie w weekend sobie odbijemy te Walentynki

ale mężus jak przyszekł na śniadanie to przyniósł nam cistko z sercem, pyszne było :-)

reklama
Ewcia - ale zaszalałaś, hi, hi;-):-D
My nic specjalnego nie planujemy, ale może w weekend (Karolcia jedzie do babci na kilka dni, może Kubcia też na chwilę zostawimy u niej i wyskoczymy do jakiej knajpki:confused:).
Ja też mam FOCHA:tak: i zazwyczaj to ja się dłużej gniewam i jestem bardziej uparta, a mój próbuje mnie rozśmieszać i po jakimś czasie zazwyczaj mu się udaje:-).

Do góry