reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Of dopiero usiadlam zeby was poczytac:-p dzis tylko sprzatalam,pralam,gotowalam i zrobilam przemeblowanie:tak: juz nie moglam patrzec jak moje dziecko wyprawia akrobacje na oknie i na biurku:szok: :szok: :szok: Dzis ja trzy razy zlapalam na tym :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Teraz mam spokoj i juz Vanesska nie wejdzie tam gdzie nie potrzeba:tak: Co do kanapek to moj Robert nie je ich wcale:no: A co do apetytu mojego dziecka to ja narzekac nie moge:no: A kiedy sa dni ze jej slabo idzie jedzenie to poprostu daje jej to co ona lubi najlepiej i pozwalam zeby samodzielnie jadla.Nie daje wtedy zadnych przekasek i w porze jedzenia a szczegolnie po drzemce wstaje z duzym apetytem:tak: :-) :-D A awantury juz nie raz mialam gdy stalam w kolejce w jakis urzedach a szczegolnie na poczcie u nas .Nie dosc ze sauna tam u nich,dzieciak placze i czasami ja sama sie dopytuje czy moge bez kolejki:tak: To te z za okienka mowia ze oczywiscie a te stare tercjany to malo mnie nie zjedza ale ja mam ich gleboko w d..........:-D :-D :-D

Iwonka to sie narobilas kobito!:tak: Podziwiam, ja bym juz wymiekla po jednej czynnosci domowej, ale tyle na raz:szok: ;-) Ja zazwyczaj rozkladam sobie na kilka dni, bo bym chyba kopnela w karawke:tak: ;-) ;-) ;-)
Juz powiedzialam mojemu mezowi, ze jak za pare lat kupimy dom, to niech mi zatrudni gosposie, bo nie wyrobie:tak: ;-)
U mnie juz dzidzia spi, troche marudzil dzisiaj, pewnie zabeczki nastepne ida. Maz juz tez wybyl do pracy, ma jeszcze dzis i jutro nocke, a potem wolne, W przyszlym tygodniu przyjezdza moja mama, to posiedzi mi z Erikiem, a my wkoncu pojdziemy na jakas impreze ze znajomymi:tak: :-)

Moje dzidzi jeszcze nie śpi,ale zaraz powoli sie za nią zabieram :tak:
U mnie z chaty wszyscy wybyli ,jestesmy z Emi same ,ale bosko jest :-) :tak:

U nas niestety padało cały dzień więc nici ze spaceru :-( Za to nasmażyłam całą michę oponek, chce któraś?
To wirtualnie częstuję :-D

U nas niestety padało cały dzień więc nici ze spaceru :-( Za to nasmażyłam całą michę oponek, chce któraś?
To wirtualnie częstuję :-D
Ja poprosze! Ja!!!!!!:-D :-D :-D :-D Cud miod
A ja bylam dzis na spacerku bo bylo nawet ladnie a w tv pokazywali ze juz gdzies w polsce bociany przylecialy:-) :-) :-) :-)
Moje slonko tez juz spi wiec mam wolne:tak:

oponki pyszne dzięki Leika:-p :-p

moja juz połozona ,pewnie jeszcze nie śpi ,ale cichutko leży :tak: :-)
Ja zaraz tez sie kładę ,:tak: :-D

Noelka, fajnie masz,u mnie jak jest mąż to też on załatwia,tylko,że on na moim miejscu już by się kłócił.:tak:

A co do tych właśnie kanapeczek dla mężusiów, mój to wogóle nie chce nic suchego,z makaronem,kasza itp, bo w trasach tylko to jada, on chce wszystko na cieplo,kanapki to wybrzydza normalnie,a ja juz nie mam pomyslow.Ale zawsze cosik w necie znajde.

Leika ja chce,mniam mniam smacznego.:-)
A co do pogody, u mnie leje od tygodnia,:baffled: :no: :wściekła/y: ratunku!!! dajcie troszke słońca.:-)

reklama
Do góry