Pycha
mama Mai i Marty
a moja dziecko dziś spac nie będzie, stoi w łózeczku i sie bawi i co jakis czas woła "mama" 

no trudno wieczorem pójdzie predzej spac

no trudno wieczorem pójdzie predzej spacDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

no trudno wieczorem pójdzie predzej spac
) chwilkę odpocząć
a potem to nawet minuty i godziny liczy;-)
śliczna kruszynka ,jak to sie zapomina ,że takie dzieciątko takie malutki jest ciutenkie
:-)
jak tak popatrzyłam to tez już bym chciała druga taka kruszynke mieć

:-( teraz kupuję lepsze kiełbaski w których mięsko widac 
. Najlepsze jest jednak to że jak jej tata siedzi przy kompie to nawet na to nie zwróci uwagi. I gdzie tu sprawiedliwość?![]()
![]()
![]()
,ale ja mówie Emi idz do taty ,jak chce zeby w czyms jej pomóc i tata chcąc nie chcąc mósi coś zrobić
;-)
Ale na szczescie sie przebudzilam i kawusie sobie zrobilam i do tego cale opajkowanie ciasteczek takich z marmolada i z makiem i rozne takie,no wiecie
Juz prawie wszystko zjadlam
I pracowalam przy tym i ach szkoda gadac.Lepiej o tym nie myslec bo bysmy nic nie jedli
:-)

(mnie łatwo obrzydzić jedzenie
). Ale generalnie to prawda, że teraz ogólnie "życie" jest niezdrowe, a na każdym kroku jakieś afery związane z jedzeniem. Chyba trzeba zająć się uprawą ogródka i hodowlą zwierzaków, wtedy będziemy wiedzieli, co jemy;-)
.